Balchens gate 5

Balchens gate 5

Prisantydning 9.475.000,-
Omkostninger 253.742,-
Totalpris 9.728.742,-
P-rom 76m2
Byggeår 1986
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Søndag 20. okt.
  Kl. 13.00 – 14.00
 • Tirsdag 22. okt.
  Kl. 17.00 – 18.00

Camilla Sem

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.921,-
 • Fellesformue
  29.565,-
 • Ligningsverdi
  1.604.474,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Utsøkt oppusset med påkostet materialvalg i 2016/2017 - Eierleil. med heis og balkong - 1 garasjeplass - Stille gate

Høydepunkter

Utsøkt selveierleilighet i 4. etasje. Heis i gården.

Hele leiligheten ble totalrehabilitert/oppgradert i 2016/2017 og har gjennomgående høy standard og skreddersydde løsninger. Leiligheten har en svært praktisk planløsning, med "god flyt" og rikelig med plassbygde garderobeskap. Leiligheten er siden rehabiliteringen/oppgraderingen meget pent holdt og forsiktig brukt.

Leiligheten består av entré med eik garderobeskap. Hyggelig stue med bl.a. plassbygd, designet bokhylle med skap. Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 5,5 kvm. Meget pent kjøkken med innredning fra Origo og Miele hvitevarer. 2 fine soverom med garderobeskap. Lekkert dusjbad/wc, praktisk vaskerom og separat gjeste-wc.

Eiendommen har en fin og stille beliggenhet i enveiskjørt gate. Meget sentralt med kort vei til "alt".

Leiligheten har bruksrett til 1 garasjeplass i felles anlegg i kjeller. Det er mulighet for etablering av lading for el-bil (se avsnitt parkering). Direkte heisadkomst fra garasjeanlegget til leilighetsplan.

Stort tiltalende gårdsatrium.

Beliggenhet

I hjertet av Frogner. Særdeles attraktiv og populær beliggenhet i pen boliggård i enveiskjørt gate. Leiligheten ligger fint til i 4. etasje med balkong.

Nærmiljøet har en hyggelig atmosfære med populære serveringssteder som bl.a. Brasserie Ouest, Kaffebrenneriet, baker Samson og Feinschmecker samt et godt utvalg av forretninger for enhver smak. Det er umiddelbar nærhet til bl.a. postkontor, vinmonopol og apotek.

Kun få minutters spaseravstand til Frognerparken samt kort vei til sjøen (Frognerkilen), Aker Brygge og sentrum for øvrig. I umiddelbar nærhet finner man også offentlige kommunikasjonsmidler med bussforbindelser fra både Bygdøy Allé og Thomas Heftyes gate, samt trikk i Frognerveien.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer