Velkommen til en hyggelig og grønn oase på Blommenholm! Her bor du sentralt med kort vei til buss, barneskoler og nærbutikk samt gang-/sykkelavstand til både Sandvika og Bekkestua. Koselig 1/2-part av tomannsbolig med tre soverom, bad, lys og åpen stue/spisestue med utgang til en superherlig, usjenert terrasse med utepeis. Kjellerstue og god lagringsplass. Boligen er smakfullt oppusset i lyse, duse farger. Uteplassen er glimrende for barna med plass til trampoline og huske på baksiden, langs adkomstveien.

Bekkeveien 8 A

Prisantydning 6.950.000,-
Omkostninger 184.172,-
Totalpris 7.134.172,-
P-rom 118m2
Byggeår 1958
Soverom 3
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Solgt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  921m2
 • Bruksareal
  123m2
 • Bruttoareal
  137m2
 • Ligningsverdi
  1.293.757,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

BLOMMENHOLM - 1/2-part vertikaldelt 2-mannsbolig. Rolig innerst i blindvei. Solrik og hyggelig, usjenert terrasse og hage. Lyst og pent oppusset.

Høydepunkter

Solrik og rolig beliggenhet i barnevennlig villaområde
Innholdsrikt og praktisk utnyttet areal
Pent oppusset og fremstår lys og trivelig
Innredet kjeller med tv-stue og gjesterom, lagringsplass og vaskerom
Stor, deilig og usjenert terrasse og hage
To biloppstillingsplasser
Varmekabel i gangsti ned til huset fra parkeringsplass
2 minutter å gå til buss samt kort vei til nærbutikk
Nær skoler og barnehager

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert til i etablert, stille og meget barnevennlig boområde. Solrikt og trafikkstille i blindvei.
En herlig og usjenert eiendom med gode solforhold fra tidlig morgen til godt utpå kvelden.

Kun 2 minutters gange til bussen i Presteveien samt kort vei til bussholdeplass i Halvorsens vei for bussforbindelser mot Oslo, Bekkestua og Sandvika. Blommenholm togstasjon er i gang-/sykkelavstand med hyppige forbindelser til Oslo. I Sandvika finner du buss- og togstasjon, hvor du kan ta Flytoget samt busslinjer til de fleste destinasjoner i retning Oslo/Bærum/Asker.

Flere barnehager i området som Blommenholm barnehage, Høvik barnehage og Oddenskogen barnehage. Gangavstand til Blommenholm barneskole og Høvik barneskole, ca. 20 min. gange til Ramstad ungdomsskole.

I nærområdet er det lekeplasser, fotballøkker, akebakker, tennisanlegg, tursti langs Øverlandselva og fine stier for joggeturer gjennom skogen og flere matbutikker, bl.a. rett opp i krysset Seljeholtet/Lillehagveien. Kort vei til Høvikodden med Henie-Onstad-senter, strender og stier langs sjøen. Nærmeste båthavner er Solvik Båtforening og Blommenholm Båtforening. Det er golfbaner på Ballerud, Grini og Haga en liten kjøretur unna. Bærumsmarka tilbyr turområder sommer som vinter.