Bergrådveien 36

Bergrådveien 36

Prisantydning 14.750.000,-
Omkostninger 338.754,-
Totalpris 15.088.754,-
P-rom 161m2
Byggeår 1976
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  989m2
 • Bruksareal
  172m2
 • Bruttoareal
  190m2
 • Ligningsverdi
  2.668.497,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Solrik utsiktseiendom på øvre Tåsen - enebolig med hybel på 989 kvm tomt i attraktive og barnevennlige omgivelser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert, attraktivt og barnevennlig område på øvre Tåsen med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og et godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Eiendommen er solrik og har flott utsikt over byen og Bunnefjorden. Bebyggelsen i nærområdet består i det vesentlige av villa- og småhusbebyggelse.

Det er gode kommunikasjonsmuligheter med buss, trikk og t-bane, samt holdeplass for flybussen. Skoler for alle trinn og barnehager ligger innen gangavstand fra eiendommen. Det er relativt kort avstand til Tåsen senter med dagligvareforretning, apotek, legesenter, tannlege m.m. Større kjøpesenter på Storo og Ullevål stadion ligger en kort kjøretur unna, og her finnes et bredt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Eiendommen har nærhet til Nydalen samt Akserselva med flere badeplasser og gangvei langs elvebredden. Videre er det forøvrig meget gode tur-og rekreasjonsmuligheter i Maridalen og Nordmarka.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter for 2018 er kr. 14.933,69,-.
Eiendomsskatt for 2018 utgjør kr 5.876,-.

Selger holder eiendommen forsikret frem til overtagelse. Etter overtagelse må kjøper selv besørge eiendommen forsikret, samt beskaffe innboforsikring. Kjøper må selv tegne abonnement for strøm, TV, internett m.m. Prisene avhenger av blant annet forsikringssum, dekning, hastighet, egenandel og leverandør.

Innhold

Boligen er en enebolig med hybelleilighet, og er godkjent som to bruksenheter. Boligen går over to plan samt kaldtloft og inneholder følgende rominndeling:
2. etasje (hovedetasje): trapperom, 2 stk. soverom, 2 stk. bad/wc, kjøkken, stue/spisestue med pipeløp og utgang til terrasse på ca. 20 kvm.

Megler

Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.