Bergrådveien 8 - Hus 1 NY

Bergrådveien 8 - Hus 1 NY

Prisantydning 14.950.000,-
Totalpris 14.950.000,-
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon

Karianne Hammer

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Hammer

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

  • Bruksareal
    168.5m2

Kort om eiendommen

Enebolig Bergrådveien 8 - Hus 1 NY

Beliggenhet

Side om side med vakre trevillaer og private hager skal de fire moderne boligene i Bergrådveien bygges. Her ligger alt til rette for et trygt og rolig hverdagsliv, der barna løper fra hus til hus i sommerkvelden og marka venter noen få stoppesteder oppover med T-banen.

Tåsen ligger midt mellom Nordberg, Kjelsås og Grefsen, her bor du med sykkelvei rett utenfor døra og gode bussforbindelser i alle retninger. Rett i nærheten ligger Tåsen skole og flere hyggelige barnehager, og Tåsensenteret med både dagligvarer og tannlege. Bare en liten biltur unna ligger populære Storo Storsenter, og her finner du rett og slett ALT. Oslos største shoppingsenter har over 130 butikker og spisesteder, fordelt over flere etasjer med shoppingglede: det siste på den eksklusive motefronten, frisører, Vinmonopol og sushi - og selvsagt nisjerestauranter og kafeer samt en splitter ny Coop Mega med høye ambisjoner på ferskvarefronten. Du bor heller ikke langt Nydalen med BI og velrennomerte Nydalen videregående - og du er også nabo med Ullevaal Stadion og Oslos største treningssenter Domus Athletica med både svømming og yoga.

En liten pause? Nydelige Damplassen i Ullevål Hageby er en perle. Bakeriet har garantert også noe du kan putte i sekken når dere rusler rundt Sognsvann, som ligger rett oppe i lia og er like vakkert året rundt.

Mer om eiendommen

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av Hus 1 i prosjektet Bergrådveien 8 på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 28.02.2018 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Bergrådveien 8 AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt. Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/selger 1.

Eiendommens matrikkel er i dag:
Gnr.53 Bnr.32 i Oslo kommune
Eiendommen vil bli seksjonert og endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil først foreligge når seksjoneringen er tinglyst.

Oversiktsbilde over Bergrådveien 8 ? fire nye eneboliger. Kun ment som illustrasjon.
Takterrasse. Kun ment som illustrasjon. Avvik kan forekomme.

Adresse

Bergrådveien 8 - Hus 1
0873 Oslo

Prisantydning inkludert omkostninger

14 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
14 950 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Faste løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 10­12,- pr. kvm. BRA/mnd. Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling. Oslo kommune har eiendomsskatt, og eiendomsskatt og kommunale avgifter kan faktureres den enkelte direkte fra kommunen. Forretningsfører vil i forbindelse med overtagelsen innkalle 3 måneders fellesutgift som likviditetstilskudd til sameiet.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Areal

Bruksareal: 168,50 kvm.

Arealet er oppgitt i henhold til bygningstegninger og arkitektens beregninger av areal. Arealberegningene er ikke kontrollert av megler.
Boligen har 3 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Enebolig

Bolig 1 - Underetasje
Stue i 1. etasje med spisestue. Peisovn og 1stavs eikeparkett. Kun ment som illustrasjon.

Byggeår

Boligen er under oppføring og ferdigstilles februar 2019.

Etasje

Boligen går over 3 plan pluss takterrasse

Energimerke

Energimerke for denne boligen er:

Innhold

Meget flott og moderne enebolig over tre plan pluss takterrasse.

I første etasje inneholder boligen vindfang, wc/gjestetoalett, kjøkken og stue med utgang til markterrasse og hage. Andre etasje består av tre gode soverom, to baderom og stue.

Illustrasjon av stue mot kjøkken i 1. etasje. 1-stavs parkett på gulv. Lekkert kjøkken fra Sigdal med Corian benkeplate og integrerte hvitevarer fra Siemens. Kun ment som illustrasjon.
Romslig hovedsoverom med direkte tilknytning til eget baderom. Kun ment som illustrasjon.

Herfra er det utgang til trapp opp til takterrasse på ca. 35 kvm. Underetasjen består av vaskerom, bad, trapperom, gang, bod og sportsbod. Det er egen inngang til underetasjen.

Det medfølger 1 stk. biloppstillingsplass felles garasjeanlegg.

Standard

Boligen vil holde en gjennomgående god standard og fremstå som lys og tidsriktig.

Moderne kjøkken fra Sigdal i modellen Horisont med hvite fronter. Benkeplate i Corian. Det medfølger integrerte Siemens hvitevarer: kombinert kjøl/fryseskap, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det leveres ventilator over platetopp. Oppvaskkum med ettgreps blandebatteri fra Hans Grohe eller tilsvarende kvalitet.

Alle baderom leveres med ferdig montert dusjhjørne med vegger i glass, vegghengt toalett samt servant.

WC i 1. etasje leveres med vegghengt toalett samt servant. Alle boligene får 200 liter varmtvannsbereder som en del av teknisk enhet, røropplegg for vaskemaskin, utvendig frostfri kran, vannstoppventil med 2 trådløse følere (kjøkken og evt. WC) samt lufting for avløp ført over tak og tilkoblet takhatt. Armatur og kraner på kjøkken, bad og wc leveres fra Hans Grohe eller tilsvarende kvalitet.

På badene leveres moderne fliser i format 60x60 cm på gulv og vegger samt mosaikk i format 5x5 cm i dusjhjørne. WC leveres med flislagt gulv i format 60x60 cm. Vaskerom og teknisk rom i underetasjen leveres med flislagt gulv i format 30x30 cm. Flisene er i farge lys grå, type Travertin flis, og type Marte Elegance Grey på gulv i dusjhjørne.

På øvrige gulv som ikke er flislagt legges en flott 1-stavs eikeparkett, type Eik Coral.

Boligen får meget delikate bad flislagt med 60x60 cm fliser på vegger og gulv.
Bolig 1 - 1. Etg.
Bolig 1 - 2. Etg.

Veggene males i lyse og delikate farger. Innvendig tett trapp av typen Salvi med hvit håndløper og trinn i fargen eik tonet furu. Trappen leveres med hvite stusstrinn.

Det blir montert LED downlights med tilhørende dimmere i entré, baderom og wc. I tillegg er boligen oppgradert med 4 stk. LED downlights med dimmer på kjøkken og 4 stk. LED downlights med dimmer i stue. Utebelysning/lampe leveres ved inngangsparti.

Det opparbeides hekk mot gjerde og mot nabo i vest. Det monteres opplegg for vann og avløp i sportsbod i underetasje. Det leveres utekran på takterrassen.

I boligene blir det benyttet Kardia Teknisk enhet. Den inneholder alle nødvendige funksjoner som balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler, sentralstøvsuger, varmtvannsbereder og el­skap. For hus 1 plasseres teknisk enhet i bod/teknisk rom i underetasjen.

Det leveres 1 stk. telefon/ TV­punkt i stue i 1. etasje, 1 stk i stue i 2. etasje og 1 stk. i sportsbod i underetasje. Punktene leveres med rør og bokser klargjort for inntrekning av ledninger av signalleverandør.

Boligprosjektet bygges etter teknisk forskrift TEK 10 og elektrisk norm NEK400:2010.

Tomt

Eiet tomt i dag ca. 1635 kvm. Det kan bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Parkering

1 stk. biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg er inkludert i kjøpesum.

Bolig 1 - Takterrasse

Oppvarming

Det blir montert lukket ildsted av typen Duo 5 og sort stålrørspipe. Boligen leveres med varmematter/varmekabler i alle rom, bortsett fra på soverommene og stue i 2. etasje.

Sameiet

Boligen vil være en del av et eierseksjonssameie med tilhørende vedtekter. Utbygger engasjerer forretningsfører som vil innkalle til konstituerende sameiermøte.

Garanti

Det er stillet garanti fra utbygger/selger 1 denne vil bli transporter til endelig kjøper. Garantien som utgjør 3% i byggeperioden og 5% i garantiperioden på 5 år fra overtagelse, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom utbygger/selger 1 og Kjøper 1 iht. opprinnelig kjøpekontrakt. Det vil ikke bli stillet ytterligere garanti fra selger i dette ledd for kjøpesum på kontraktsposisjonen. Garanti etter §47 forutsettes stilt om utbygger/selger 1 ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler en delinnbetaling/forskudd på 5 % av kjøpesum. Resterende del av kjøpesum og omkostninger betales en uke innen overtagelse iht. opprinnelig kjøpekontrakt mellom utbygger og selger. Det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskuddsbetaling tilfaller utbygger.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøpers plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen.

Videre har selger av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side. Kjøper har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.
Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold
til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi og eiendomsskatt.

Overtagelse

Overtagelse er varslet til å være i løpet av februar 2019.

Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med minimum 7 dagers varsel. Dette tidspunktet vil være dagmulktbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Ferdigattest/brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Det er utbyggers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for utbygger eller selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen.

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for bolig iht. reguleringsbestemmelser S­4220 av 15.03.2006. Tilstøtende eiendommer er regulert til bolig, veigrunn og annet veiareal. Det foreligger ingen planer som antas å ha betydning for eiendommen, iht. opplysninger mottatt fra kommunen. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave og utleveres hos megler og kan for øvrig også innhentes hos kommunen. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området.

Forbehold

Original kjøpekontrakt med alle vedlegg (herunder opprinnelig prospekt/salgsoppgave for prosjektet), reguleringsplan, grunnboksutskrift, bustadoppføringslova og eierseksjonsloven oppbevares hos megler og utleveres ved henvendelse til vårt kontor. Det er viktig at interessenter undersøker dokumentene nøye. Det oppfordres til å lese grundig gjennom utdraget fra prosjekt- og leveransebeskrivelsen for ytterligere informasjon rundt prosjektet.

Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis offentlige pålegg, (og videre utbygging), uten å forringe den generelle standard vesentlig. Mindre endringer som måtte bli funnet hensiktsmessige i forbindelse med nærmere detaljering rundt prosjektet og byggesaken må påregnes.

Det gjøres videre oppmerksom på at illustrasjoner, perspektiver, utomhusplan og plantegning i salgsoppgaven (og vedlegg til denne) er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som fargevalg på bebyggelse og de enkelte enheter, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Plantegningen som følger er ikke målbar.

Kvalitetsbeskrivelsen for boligen gjelder som utbyggers forpliktende leveranse, dog må kjøper akseptere at utbygger har rett til å foreta mindre endringer fra denne som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at dette skal forringe den generelle standard.

Arealer oppgitt i salgsoppgaven er hentet fra arkitektens tegninger av eiendommen.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Karianne Hammer

Karianne Hammer

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne på e-post
karianne@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne på telefon
92 02 74 44

Karianne har lang erfaring som eiendomsmegler og drev eget foretak før hun ble en del av Prosjektavdelingen i 2013.

Hun forestår salg av alle typer eiendom, med hovedvekt på boliger under oppføring. Spesielt eplehageprosjekter og mindre leilighetskomplekser. Karianne deltar i alle faser av boligutvikling, og har god gjennomføringsevne. Hun har bred erfaring og stor kontaktflate.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer