Bergrådveien 8 D

Bergrådveien 8 D

Prisantydning 13.950.000,-
Omkostninger 349.972,-
Totalpris 14.299.972,-
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1635m2
  • Bruksareal
    168.6m2

Kort om eiendommen

Helt ny og ubebodd enebolig m stor og solrik takterrasse, peis, lekkert Sigdal kjk, garasje og egen inngang i underetg.

Høydepunkter

- Helt ny, ubebodd og innflyttingsklar enebolig
- Bygd etter teknisk forskrift TEK10
- Takterrasse 35 kvm med fantastiske solforhold og nydelig utsikt
- Biloppstillingsplass i garasjeanlegg
- Peis
- Utgang fra stuen til privat hage og markterrasse
- Romslig Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
- 3 baderom
- Enstavs eikeparkett, type Eik Coral
- Egen inngang til underetasjen
- Det monteres opplegg for vann og avløp i sportsbod i underetasje
- Kardia Teknisk enhet som inneholder alle nødvendige funksjoner som balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler, sentralstøvsuger, varmtvannsbereder og elskap.
- Det opparbeides hekk mot gjerde og mot nabo i vest.

Beliggenhet

Side om side med vakre trevillaer og private hager skal de fire moderne boligene i Bergrådveien bygges. Her ligger alt til rette for et trygt og rolig hverdagsliv, der barna løper fra hus til hus i sommerkvelden og marka venter noen få stoppesteder oppover med T-banen.

Tåsen ligger midt mellom Nordberg, Kjelsås og Grefsen, her bor du med sykkelvei rett utenfor døra og gode bussforbindelser i alle retninger. Rett i nærheten ligger Tåsen skole og flere hyggelige barnehager, og Tåsensenteret med både dagligvarer og tannlege. Bare en liten biltur unna ligger populære Storo Storsenter, og her finner du rett og slett ALT. Oslos største shoppingsenter har over 130 butikker og spisesteder, fordelt over flere etasjer med shoppingglede: det siste på den eksklusive motefronten, frisører, Vinmonopol og sushi - og selvsagt nisjerestauranter og kafeer samt en splitter ny Coop Mega med høye ambisjoner på ferskvarefronten. Du bor heller ikke langt Nydalen med BI og velrennomerte Nydalen videregående - og du er også nabo med Ullevaal Stadion og Oslos største treningssenter Domus Athletica med både svømming og yoga.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer