Bertramjordet 43A

Bertramjordet 43A

Prisantydning 2.200.000,-
Omkostninger 12.352,-
Totalpris 2.250.240,-
P-rom 50m2
Byggeår 1987
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.158,-
 • Fellesgjeld
  37.888,-
 • Ligningsverdi
  666.513,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Stor 2-roms med solrik vestvendt balkong & garasjeplass. God intern beliggenhet - Oppussingsobjekt med stort potensiale!

Høydepunkter

Velkommen til Bertramjordet 43A! Stor og lys 2-roms andelsleilighet i 2. etasje (øverste etasje) med solrik, vestvendt balkong på 7 kvm og medfølgende garasjeplass. Leiligheten er arealeffektiv med en gjennomgående planløsning som bidrar til gode naturlige lysforhold. Innvendig fremstår boligen som et oppussingsobjekt med et stort potensiale. En ideel mulighet til å skape ditt eget hjem med de kvalitetene som er viktig for deg.

Det er oppbevaringsplass i innvendig bod og to utvendige sportsboder. Videre har leiligheten en god intern beliggenhet i rolige omgivelser uten gjennomfartstrafikk med nærhet til flotte turområder, offentlig kommunikasjon og dagligvare.

Perfekt førstegangskjøp - Lave kjøpsomkostninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert til i et attraktivt, rolig og meget barnevennlig boligområde på Holmlia. Fra boligen kan du se ut på et hyggelig tun med huskestativ og lekeapparater. Borettslaget har for øvrig flere lekeplasser, ballbinge med kunstgress og en gapahuk i skogen. I tillegg er det nærhet til legesenter og gangavstand til butikker og god offentlig transport.

Rekreasjonsområder
Fra boligen er det få minutters gange til Søndre Aas gård og Miljøsenter, som er en hyggelig besøksgård med blant annet rideskole. Det er også laget en fin gangvei ned til Bunnefjorden, hvor du finner den idylliske badeplassen Hvervenbukta. Det er mulighet for å leie båtplass ved Ljansbruket.
Området har flotte turmuligheter. Ta gjerne turen til Svartskogmarka, et lite skogområde litt unna boligen. Området strekker seg ned mot fjorden, og nærheten til sjøen gjør det meget frodig her. På Grønliåsen finner du lysløype og muligheter for turorientering, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.