Bjerkelundsveien 50 E

Bjerkelundsveien 50 E

Prisantydning 11.500.000,-
Omkostninger 297.922,-
Totalpris 11.797.922,-
P-rom 197m2
Byggeår 2007
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1028m2
 • Bruksareal
  225m2
 • Bruttoareal
  246m2
 • Ligningsverdi
  1.912.084,-
 • Energimerke
  C – oransje

Kort om eiendommen

JAR/GRAV - Kjedet enebolig fra 2007 (225 m² BRA) over 3 plan med stor takterrasse, markterrasse, hage og garasje. Stille og barnevennlig. Egen inngang U. etg.

Høydepunkter

- Barnevennlig og sentralt beliggende på Jar/Grav i rolig boligområde.
- Kort vei til skole (Grav), barnehager og offentlig kommunikasjon med buss, trikk og T-bane.
- Kjedet enebolig oppført i 2007 med moderne standard - her kan du flytte rett inn!
- Takterrasse på 30 m² med gode solforhold.
- Markterrasse og brukervennlig hage.
- Meget innholdsrik og god planløsning.
- Egen etasje med 4 soverom og egen inngang.
- Stilrent kjøkken med hyggelig spiseplass og adkomst til hage.
- Romslige og luftige stuer med store vindusflater.
- 3 flislagte baderom og praktisk vaskerom.
- Egen garasje med elektrisk port.
- Gulvvarme i hele underetasjen.
- Moderne peis i stue.
- Balansert ventilasjon.
- Varmepumpe.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde på Jar/Grav i Bærum kommune. Fra boligen er det få minutters gange til velrennomerte Grav Skole (Sogner til Grav Skolekrets), flere barnehager og offentlig kommunikasjon med buss, trikk og T-bane (Jar) som tar deg til Oslo sentrum på kun 16 minutter.

Kort vei til nærsenter på Jarhuset med innbydende ferskvare butikk (Meny), apotek, frisør, bakeri/kaffebar og blomsterbutikk. Gangavstand til Bekkestua handlesenter med bredt utvalg av forretninger, post, bank, vinmonopol, hyggelige restauranter og kaféer m.m.

Mer om eiendommen

Jar idrettslag og Øvrevoll-Hosle IL tilbyr både håndball, ishockey, curling og tennis, samt fine fasiliteter. Jar idrettslag fikk bl.a. en ny ishall som sto ferdigstilt i 2013. For øvrig kunstgressbane på Jarmyra som blir flittig brukt av alle aldersgrupper.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter utgjør ca. kr. 12 772,- pr. år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og moderne enebolig over 3 plan med god planløsning og store utearealer.

Takterrasse på 30 m² med gode solforhold
Takterrasse på 30 m² med gode solforhold

Boligen er på 197 m² (P-rom) som omfattes av:

Underetasje: Entré, gang, praktisk vaskerom, 2 baderom og 4 soverom hvorav hovedsoverom har adkomst til markterrasse. Det største soverommet har egen adkomst og er tilknyttet eget baderom.

1. etasje: Entré/gang, flislagt bad/wc, romslig stue med peis og store vindusflater, kjøkken med spiseplass og adkomst til hage.

2. etasje: TV-stue med adkomst til takterrasse på 30 m² og kontor.

Sekundærrom utgjør 28 m² og består av innvendig bod i underetasje og garasje.

Standard

Moderne, innholdsrik og barnevennlig enebolig i kjede, oppført i 2007 med moderne standard på overflater, innredning og materialer. Her kan du flytte rett inn! Boligen har en god løsning med luftige rom og samtidig 4 soverom i underetasjen hvor det også er egen inngang.

Store utearealer med takterrasse på 30 m² og markterrasse med adkomst til hage som utnytter solforhold optimalt.

Åpen stue med store vindusflater/skyvedører i 3 himmelretninger som slipper inn naturlig lys og gir en god romfølelse. God plass til sittegruppe, TV-seksjon og andre møbleringsmuligheter. Peis med 3-sidig innsats i glass- synlig flamme fra både sittegrupper, spiseplass og kjøkken.

Stilrent kjøkken med adkomst til hage. Hyggelig spiseplass med mulighet for stort spisebord, perfekt for både gjester og hverdags. Innredning fra Schmidt med benkeplate i laminat og takhøye skap som gir rikelig med oppbevaringsplass. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, ny induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser.

Boligen er innredet med 3 flislagte baderom, samt praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og utsalgskum. Hovedbadet i underetasjen består av hjørnedusj, innmurt badekar, vegghengt wc og servantseksjon med dobbel servant og baderomsinnredning for oppbevaring.
Dette badet betjener 3 av etasjens soverom, mens 1 soverom har egen adkomst og er tilknyttet eget gjestebad. For øvrig baderom i 1. etasje praktisk beliggende ved entré/gang.

Generelt godt med oppbevaringsplass, samt skyvedørsgarderobe i entré/gang, soverom (hybel)

Hage
Hage og markterrasse

og hovedsoverom. Hovedsoverom har for øvrig adkomst til stor markterrasse med videre adkomst til hage.

Innvendig gulv består i hovedsak av eikeparkett, utstyrt med gulvvarme i hele underetasjen. For øvrig fliser i entré/gang og baderom i 1. etasje med varmekabler. Resterende overflater av malte flater påkostet med downlights og spotter i store deler av boligen.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Kjedet enebolig over 3 plan, oppført i 2007 med bindingsverk kledd med panel på konstruksjon av betongsåle. Fasaden fremstår velholdt og ble sist malt i 2016. Pulttak i trekonstruksjon, tekket med papp.

Markterrasse
Markterrasse

Vinduer og terrassedører med 2-lags isolerglass fra 2006. Takterrasse tekket med Trex og markterrasse tekket med Beach plank. Utebod i hage for oppbevaring av redskap.

I boligen er det installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning som er gir et lavere energiforbruk og bedre bomiljø. Det er i tillegg installert varmepumpe som forsyner boligen med varmtvann.

Se utferdiget tilstandsrapport som følger vedlagt i komplett prospekt for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Godt etablert og hyggelig boligområde som hovedsakelig består av småhus-/ villabebyggelse.

Tomt

Fellestomt: 1028 kvm.
Flat, brukervennlig og pent opparbeidet tomt med hage, prydbusker og beplanting.

Tomten på 1028 m² omfatter begge seksjonene og hagen for gjeldende seksjon er seksjonert som tilleggsdel i grunn. Størrelsen egner seg utmerket for barn og lek uten for mye vedlikehold. Pent gruset innkjørsel (seksjonert som fellesareal).

Parkering

Garasje på 18 m² med elektrisk port. For øvrig gode parkeringsforhold på egen gårdsplass og i gate etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagte kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Romslig stue med store vindusflater
Romslig stue med store vindusflater
God plass til sittegrupper og TV-seksjon

Oppvarming

Peis i stue. Varmekabler i hele underetasjen, samt bad og entré/gang i 1. etasje. For øvrig varmepumpe og noen panelovner.

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Grav skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype.

Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

God plass til sittegrupper og TV-seksjon
Gjestebad (hybel)

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer