Bjerregaards gate 64B

Bjerregaards gate 64B

Prisantydning 6.200.000,-
Omkostninger 188.562,-
Totalpris 6.590.084,-
P-rom 74m2
Byggeår 1900
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.351,-
 • Fellesformue
  4.150,-
 • Fellesgjeld
  201.522,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Klassisk, svært lys og gjennomgående 3(4)-roms med solrik balkong og peis. God takhøyde, rosetter og stukkaturer

Høydepunkter

Velkommen til Bjerregaards gate 64, en klassisk 3(4)-roms selveierleilighet, full av sjarm. Leiligheten ligger høyt, fritt og solrikt til i gårdens fjerde etasje. Takhøyden i leiligheten er ca. 2,70 - 2,80 så trappene opp til fjerde etasje blir ikke for lange. Leiligheten har de siste årene fått en vesentlig oppgradering med bl.a. nytt kvalitetskjøkken fra KVIK samt nyslipte gulv og malte flater. Ved oppussingen ble det vektlagt at man skulle bevare de klassiske detaljene, noe som absolutt er gjort. Leiligheten har en tilnærmet optimal planløsning med to soverom som begge har plass til dobbeltseng, et romslig baderom, og to stuer, hvor det ene idag er et romslig spisekjøkken. Ut fra denne stuen har du også utgang til leilighetens balkong som ligger alene på toppen, uten balkong over og har sameiets klart beste solforhold med sol fra ca. 12 til den går ned i vest. Sameiet har store fellesarealer til fri disposisjon for bebeoerne og rikelig med sykkelparkering.

Du ønskes velkommen inn i din neste bolig.

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert område på St. Hanshaugen i nærheten av Alexander Kiellands Plass.
Denne delen av Bjerregaardsgate er en blindvei og derfor lite trafikkert og man er virkelig skjermet fra byens travelhet med tanke på den sentrale beliggenheten leiligheten faktisk har. Området har de siste årene opplevd sterk vekst, og fremstår med et rikt og variert tilbud. Kort avstand til sentrum, Aker Brygge, Majorstuen, Grünerløkka og Bislett. Samtidig kan man nyte parklivet i St. Hanshaugen park som ligger i umiddelbar nærhet, samt turstiene langs Akerselva og Iladalen parkområde. St. Hanshaugen kan tilby trivelige småbutikker som ''Gutta på Haugen'' og div. fortauskafeer som Java, Pascal, Kaffebrenneriet og Baker Hansen ligger innen gangavstand og dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 og Coop Marked.

Megler