BJERREGAARDS GATE 64B

BJERREGAARDS GATE 64B

Prisantydning 6.200.000,-
Omkostninger 188.562,-
Totalpris 6.590.084,-
P-rom 74m2
Byggeår 1900
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.351,-
 • Fellesformue
  4.150,-
 • Fellesgjeld
  201.522,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Klassisk, svært lys og gjennomgående 3(4)-roms med solrik balkong og peis. God takhøyde, rosetter og stukkaturer

Høydepunkter

Velkommen til Bjerregaards gate 64, en klassisk 3(4)-roms selveierleilighet, full av sjarm. Leiligheten ligger høyt, fritt og solrikt til i gårdens fjerde etasje. Takhøyden i leiligheten er ca. 2,70 - 2,80 så trappene opp til fjerde etasje blir ikke for lange. Leiligheten har de siste årene fått en vesentlig oppgradering med bl.a. nytt kvalitetskjøkken fra KVIK samt nyslipte gulv og malte flater. Ved oppussingen ble det vektlagt at man skulle bevare de klassiske detaljene, noe som absolutt er gjort. Leiligheten har en tilnærmet optimal planløsning med to soverom som begge har plass til dobbeltseng, et romslig baderom, og to stuer, hvor det ene idag er et romslig spisekjøkken. Ut fra denne stuen har du også utgang til leilighetens balkong som ligger alene på toppen, uten balkong over og har sameiets klart beste solforhold med sol fra ca. 12 til den går ned i vest. Sameiet har store fellesarealer til fri disposisjon for bebeoerne og rikelig med sykkelparkering.

Du ønskes velkommen inn i din neste bolig.

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert område på St. Hanshaugen i nærheten av Alexander Kiellands Plass.
Denne delen av Bjerregaardsgate er en blindvei og derfor lite trafikkert og man er virkelig skjermet fra byens travelhet med tanke på den sentrale beliggenheten leiligheten faktisk har. Området har de siste årene opplevd sterk vekst, og fremstår med et rikt og variert tilbud. Kort avstand til sentrum, Aker Brygge, Majorstuen, Grünerløkka og Bislett. Samtidig kan man nyte parklivet i St. Hanshaugen park som ligger i umiddelbar nærhet, samt turstiene langs Akerselva og Iladalen parkområde. St. Hanshaugen kan tilby trivelige småbutikker som ''Gutta på Haugen'' og div. fortauskafeer som Java, Pascal, Kaffebrenneriet og Baker Hansen ligger innen gangavstand og dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 og Coop Marked.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.