Bjerregaards gate 68 B

Bjerregaards gate 68 B

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 16.764,-
Totalpris 4.103.328,-
P-rom 60m2
Byggeår 1899
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.309,-
 • Fellesformue
  31.414,-
 • Fellesgjeld
  136.564,-
 • Ligningsverdi
  825.329,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

ST. HANSHAUGEN - Lekker og gjennomført 3-roms med stukkatur og god takhøyde - Tilbaketrukket i bakgård - Peis - Flytt rett inn

Høydepunkter

- Arealeffektiv planløsning
- God standard
- Kjøkken oppgradert i 2017
- Romslig bad fra 2012
- Flytt rett inn!
- Stukkatur/rosetter
- Ca. 2,9 m takhøyde i stuen
- Peisovn
- Lave omkostninger
- Svært sentral og populær beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet i et etablert og meget attraktivt boligområde like ved Alexander Kiellands plass.

Området rundt Alexander Kiellands plass har de siste årene opplevd sterk vekst, og fremstår i dag som et pulserende knutepunkt mellom Grünerløkka og St.Hanshaugen. Leiligheten ligger i en lite trafikkert blindgate, i et rolig og tilbaketrukket gårdsrom.

Kiellandshus kjøpesenter ligger like ved med servicetilbud som blant annet matbutikk, bokhandel, kiosk, blomsterbutikk, sportsbutikk, vinmonopol, kafé og sushibar. St.Hanshaugen senter ligger også i gangavstand med en rekke butikker og post. Det er også gangavstand til Ringnes Park med flere butikker og Ringen Kino. Kort vei til Vulkan med bl.a. Mathallen, utesteder, butikker m.m. Ca. 10-15 minutters gange til forretninger og fornøyelser i Sentrum, Grünerløkka, Bislett og Majorstua

3 minutters gange til St.Hanshaugen park som kan blant annet tilby store rekreasjonsområder både sommer som vinter. På sommertid er det uteservering både på St. Hanshaugen og ved Alexander Kiellands plass. Ellers kort vei til fine turområder langs Akerselven.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet. Buss nr. 21, 33, 37 og 54 med koblinger til alle byens hjørner som Grünerløkka, Nydalen (Handelshøyskolen BI) Torshov / Sagene, Frogner og Aker Brygge.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer