Endeleilighet i 4.etg. med ettermiddags- og kveldssol på romslig, nymalt balkong. Herfra har du flott utsikt - til og med fjordgløtt! Leiligheten er lys og lun, med dels malte veggflater og dels panel. Nyere kjøkken med hvit, takhøy innredning, tre soverom og dusjbad, sep. wc og praktisk vaskerom (flere i tilsvarende leiligheter har valgt å slå sammen disse rommene til et stort bad). Stue med god plass til både salong og spisestue. Garasjeplass og bod.

Bjørnebærstien 51

Prisantydning 3.575.000,-
Omkostninger 11.487,-
Totalpris 3.645.459,-
P-rom 92m2
Byggeår 1971
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.760,-
 • Fellesformue
  23.268,-
 • Fellesgjeld
  58.972,-
 • Ligningsverdi
  918.034,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

RYKKINN - Lys og hyggelig 4-roms endeleilighet i toppetasjen! Flott utsikt og kveldssol fra sydvestvendt balkong.

Høydepunkter

Endeleilighet i toppetasjen
Flott utsikt
Gode solforhold
Nyere, takhøy kjøkkeninnredning
God garderobeplass
Gjennomgående og lys leilighet
Bod
Garasjeplass

Beliggenhet

Hyggelig beliggenhet i grønne og barnevennlige omgivelser. Leiligheten ligger i et boligområde på Rykkinn med få minutters gange til skoler, barnehager og svømmehall. Området har pene opparbeidede fellesarealer med gressplener, sittegrupper, lekeplasser, ballplass og asfalterte gangveier. Mellom de ulike feltene samt innad på hele Rykkinn-området, er det et godt nettverk av gangveier, slik at man kommer seg raskt til fots rundt på hele området.

Det er kort vei til Rykkin Nærsenter som, etter utbyggingen, har et godt utvalg forretninger og servicetilbud, bl.a. en rikholdig Meny butikk, sko- og klesbutikker, bakeri, apotek, postkontor, bibliotek og lege-/helsesenter. Ca. 10 minutters kjøring både til hyggelige Bærums Verk Handelssenter samt til Sandvika med alt av servicetilbud, badestrender og tur- og rekreasjonsområder på Kalvøya.

I nærområdet finnes idrettsanlegg, fotballbane på Gommerud, skøytebane, tennishall, treningssenter og svømmehall (kun få minutter å gi til enden av Bjørnebærstien). Umiddelbar nærhet til marka med lysløype og flott turterreng sommer som vinter. God offentlig kommunikasjon med buss hvert. 15 min, ekspressbuss i rushtiden, i tillegg til t-banen fra Kolsås. På Kolsås er det også et nyrenovert senter med bl.a. vinmonopol.

Faste løpende kostnader

Felleskostnaden på totalt kr. 3 760,- inkluderer følgende:
- varmtvann, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjeneste, trappevask, vedlikehold av fellesarealer, nedbetaling av andel fellesgjeld, garasjeplass, kabel-tv fra Canal Digital, internett (grunnpakke).