Østensjøporten - B305O

Østensjøporten - B305O

Nøkkelinfo

 • Pris
  3.825.000,-
 • Totalpris
  3.839.992,-
 • Bruksareal
  35m2
 • Primærrom
  35m2
 • Soverom
  1
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Nagell Prytz

Kort om eiendommen

Bogerud i Oslo

Høydepunkter

Denne boligen er en av 9 boliger som kan kjøpes gjennom det nye tilbudet Oslobolig.

Hva tilbyr Oslobolig?
OsloBolig tilbyr et utvalg nye boliger i Oslo, som de har kjøpt fra forskjellige utbyggere. I Østensjøporten har Oslobolig kjøpt 9 boliger i forskjellige størrelser og prisklasser.

Når du har funnet drømmeboligen din blant disse 9 leiligheten, trenger du ikke å kjøpe mer enn halvparten av den - OsloBolig spleiser med deg på resten. For den delen av boligen du foreløpig ikke eier, betaler du et månedlig beløp basert på markedsleie. Se egen prisliste som kan lastes ned på hjemmesiden til prosjektet www.østensjøporten.no

Må jeg ha egenkapital?
Ja, det trenger du. Hvor mye du må ha i egenkapital er avhengig av hva boligen koster. Hovedregelen er at du må ha 15 % av den totale kjøpesummen (inkludert fellesgjeld) i egenkapital. Men om du spleiser med OsloBolig, så trenger du bare egenkapital på halvparten av boligen. For eksempel: Skal du kjøpe en ny bolig som koster fire millioner, trenger du bare egenkapital på 300.000 kr.

Må jeg ha finansieringsbevis?
Ja, det må du ha, og det får du gjennom banken din. Et finansieringsbevis er en bekreftelse fra banken på hvor mye du kan låne. OsloBolig samarbeider med DNB, som kan hjelpe deg med finansieringsbeviset ditt. Det er viktig at banken får beskjed om at kjøpet gjøres sammen med OsloBolig.

Finner blant disse 9 boligene en bolig som du liker, tar du kontakt med megler Iga eller Finn hos Sem & Johnsen som hjelper deg videre i prosessen.

Les mer på hjemmesiden
www.oslobolig.no/ofte-stilte-sporsmal/

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne Nagell på e-post
knp@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne Nagell på telefon
41 43 89 31

Karianne har jobbet i eiendomsbransjen siden hun gikk ut fra Eiendomsmeglerstudiet i 2000. De siste 9 årene har hun jobbet med prosjektsalg hos OBOS Nye Hjem. Hun har vært ansvarlig for prosjektene på Fornebu og en rekke andre prosjekter i Oslo og Viken, som Middelthunet, Bjørnegårdsvingen, Lillebergtunet, Søndre Bondi Terrasse og Hoffsveien Hage.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Østensjøporten - B305O? Klikk her