Bogstadveien 64 A

Bogstadveien 64 A

Prisantydning 3.100.000,-
Omkostninger 90.622,-
Totalpris 3.207.251,-
P-rom 32m2
Byggeår 1928
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.858,-
 • Fellesformue
  616,-
 • Fellesgjeld
  16.629,-
 • Ligningsverdi
  676.608,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Flott 2-roms selveier med solrik balkong vendt inn mot bakgård - Fyring og varmtvann inkl. - Meget sentral beliggenhet - Heis

Høydepunkter

Sem & Johnsen Eiendomsmegling v/Alexander Rieber-Mohn har gleden av å presentere denne attraktive og sentralt beliggende 2-roms selveierleiligheten på Majorstuen. Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og er vendt ut mot bakgården.

Leiligheten inneholder entré med skyvedørsgarderobe, stue med plass for sofakrok og en liten spiseplass. Luftebalkong i stuen. Kjøkken plassert i hjørne i åpen løsning mot stuen. Innredningen på kjøkkenet er antatt å være fra 2002, frontene er malt, ny benkeplate, fliser over benk og stekeovn fra 2017. Pent flislagt bad antatt fra 2001/02 med dusjhørne, servant på skapinnredning og toalett. Soverom med adkomst fra stue via to skyvedører i frostet glass. Fra soverommet er det adkomst til den solrike balkongen på ca. 3,5 kvm.

- Meget sentral og attraktiv beliggenhet.
- Solrik balkong vendt mot rolig bakgård.
- Leiligheten ligger i 6. etasje med balkong og endevegg vendt mot bakgården.
- Malt fronter, ny benkeplate, fliser over benk og ny stekeovn i 2017 på kjøkken.
- Ny enstavs eikeparkett i gang, stue/kjøkken og soverom i 2017.
- Nymalt vegger og tak i gang, stue/kjøkken og soverom i 2017.
- Heis i bygget.
- Kort vei til "alt" av butikk- og servicefasiliteter.
- Stort knutepunkt for offentlig kommunikasjon rett utenfor døren.

Beliggenhet

Meget populær og sentral beliggenhet på Majorstuen. Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder. Butikker, kaféer, restauranter, barer, nattliv og nisjeforretninger innen gangavstand. Man finner blant annet populære Majorstukrysset, Bogstadveien og Frognerparken i umiddelbar nærhet. Ønsker man å la bilen stå, har man Majorstuen stasjon få minutter unna, som et knutepunkt for byens kollektivtilbud.

Megler

Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer