BOGSTADVEIEN 72 D

BOGSTADVEIEN 72 D

Prisantydning 4.350.000,-
Omkostninger 129.072,-
Totalpris 4.479.072,-
P-rom 52m2
Byggeår 1985
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.258,-
  • Energimerke
    F – rød

Kort om eiendommen

Eiendommen er solgt før siste visning er gjennomført. Kontakt megler for informasjon

Høydepunkter

- Flott 2-roms leilighet som ble omfattende pusset opp i 2009.
- God planløsning med plass til det meste.
- Balkong på ca. 4 m², perfekt for lange sommerdager.
- Tidsriktig og flott kjøkken med mye skapplass.
- Store garderober i entrè og på soverom.
- Pent bad fra 2009 med gode materialvalg.
- Svært lave felleskostnader.
-Fibernett.
-Veldrevet sameie.
- Attraktiv beliggenhet.
-Nye vinduer i 2018.

Beliggenhet

Kort avstand til flere dagligvarebutikker, deriblant Rema 1000, Kiwi og Meny. For øvrig gangavstand til en av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. I området finner du også hyggelige fortauskaféer og velkjente restauranter. Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Kort vei til anerkjente Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken og frodige Frognerbadet. Her finner du verdenskjente skulpturer, beplantning og grøntanlegg i særklasse, samt en rekke barnehager og grillområder. For de sportsinteresserte ligger Frognerparken tennisanlegg og den populære Frogner Stadion, som utover sin
store skøytebane vinterstid, er en arena for bl.a. fotball, amerikansk fotball og en rekke andre aktiviteter sommerstid.

Majorstuen kan også skilte med Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt andre tennis- og idrettsanlegg. Området har gode velvære- og treningstilbud innendørs med Elixia ved Colosseum Park, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien. For den turglade er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Megler