Brandts Gate 2D

Brandts Gate 2D

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 18.975,-
Totalpris 4.282.975,-
P-rom 59m2
Byggeår 1936
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.906,-
 • Fellesformue
  8.438,-
 • Fellesgjeld
  314.000,-
 • Ligningsverdi
  1.270.554,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys 2(3)-roms endeleilighet med idyllisk beliggenhet. Solrik balkong med pent utsyn og bad fra 2004. Oppussingsobjekt.

Høydepunkter

Velkommen til Brandts Gate 2D. 2(3)-roms endeleilighet med idyllisk beliggenhet kun 50m fra St Hanshaugen, skjermet fra sentrumsstøy i rolig område. Leiligheten har store vindusflater fra tre himmelretninger, solrik sydvestvendt balkong, pipeløp og god intern beliggenhet i bygget. Innvendig fremstår boligen som lys og luftig med behov for oppussing. Et ideelt objekt for deg som ønsker å skape din egen drømmeleilighet.

Planløsningen er gjennomgående med fantastisk lys, og det er mulighet til å flytte kjøkkenet for å etablere et ekstra soverom.

Fra boligen er det umiddelbar nærhet til servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon og rekreasjonsområder. Det er det innført beboerparkering i bydelen. Varmtvann og fyring er inkludert i fellesutgifter, noe som bidrar til en oversiktlig privatøkonomi.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fredelig til i Brandts Gate, skjermet fra sentrumsstøy og med lite trafikk. Samtidig er det umiddelbar nærhet til servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. Optimal beliggenhet for deg som har en urban livsstil og samtidig vil bo i et rolig nabolag.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000, Coop Prix eller Coop Mega. For ytterligere servicetilbud gjør beliggenheten at man har et stort utvalg av forskjellige butikker, kafeer, restauranter, uteserveringer, take-aways og barer i kort avstand. St Hanshaugen senter har bl.a. apotek, frisør, blomsterforretning og treningssenter. Få minutters gange unna ligger Smalhans, Gutta på haugen og Pascal-bakeri. Like kort vei er det til Alexander Kiellands Plass og Vulkan. Forøvrig ligger sentrumsgatene også i gangavstand.

Rekreasjonsområder
Området har flere parkanlegg kun noen minutters gange unna.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.