3-roms selveier med 12 m2 balkong, heis og uten gjenboere. Trafikkstille mot Libakkveien.

Libakkveien 5, A303

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.650.000,-
 • Totalpris
  6.817.592,-
 • Fellesutgifter
  2.500,-
 • Bruksareal
  66.8m2
 • Primærrom
  61m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om eiendommen

Brattlitoppen - nytt boligprosjekt. Overtagelse mai/juni 2023.

Beliggenhet

POSEIDON PROPERTIES står bak Brattlitoppen, et nytt boligprosjekt lokalisert i Libakkveien/Sandstuveien på Brattlikollen, ikke langt fra Ekeberg. Her vil man bo med umiddelbar nærhet til både Brattlikollen T-banestasjon og grøntområder som Ekeberg og Østensjøvannet.

FRITTLIGGENDE OG LUFTIG BELIGGENHET
Prosjektet ligger i et veletablert boligområde i bydelen Nordstrand, bare noen hundre meter fra Brattlikollen T-banestasjon. Herfra er det bare 20 minutter med bane til Oslo S.

Brattlitoppen ligger høyt og luftig, og mange av leilighetene vil få vidt utsyn over Groruddalen. Det er gangavstand til Rema 1000 i Sandstuveien, eller om man ønsker seg noe ekstra godt ligger Jacobs på Holtet kun 5 minutter unna. Storhandelen kan gjøres på Lambertseter senter som har 85 butikker og bare ligger et par kilometer unna.

500 meter fra Brattlitoppen finner du også Brannfjell med flotte turområder som strekker seg videre mot Ekebergsletta, hvor du finner et aktivt fotball- og idrettsmiljø året rundt. Vinterstid er det godt opparbeidede skiløyper - både med og uten lys. Østmarka med sine flotte turmuligheter er heller ikke langt unna.

Innhold

Leilighet A-302 ligger i 3. etg. mot Libakkveien. Leiligheten er meget lys og romslig med 2 gode soverom, 1 bad, gang med garderobeplass. Romslig stue/kjøkken med plass til spisebord og sofagruppe. Utgang til vest (nordvest) 12 m2 balkong. Sportsbod i kjeller.

Standard

Leilighetene i Libakkveien får kvalitetskjøkken fra HTH med laminat benkeplate, og ettgreps blandebatteri. Alle hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, induksjonstopp og komfyr, er integrerte og leveres fra Siemens.

På badet blir det lekre keramiske fliser med mosaikkfliser i dusjsone. Baderomsinnredning leveres med vegghengt toalett og heldekkende vask og klare dusjvegger i herdet glass.

Gulvene har tidsriktig mattlakkert enstavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme og malte vegger og tak, med moderne detaljer som listeløs overgang fra vegg mot tak.

Bebyggelse

Frittliggende boligblokk beliggende i Libakkveien.

Dette blir leiligheter med gode sol- og utsiktsforhold beliggende øverst på tomteområdet.

Brattlitoppen vil bestå av totalt 32 leiligheter, fra 2 til 4-roms leiligheter. Boligene ligger øverst på kollen med 4 etasjer mot Libakkveien. Leilighetene vil ligge høyt og fritt med store balkongarealer og gode sol- og utsiktsforhold. Det blir sykkelverksted i kjelleren.

Prosjektet blir fordelt på to bygg, som sammen vil danne et lunt og skjermet gårdsrom for alle beboerne. Alle boligene vil ha private uteplasser i form av markterrasser, balkonger eller takterrasser i tillegg til fellesarealene. Arkitektonisk vil bygningene bestå av materialer som uttrykker kvalitet og bestandighet. Det er tenkt et samspill mellom en mørk og lys teglsten på de to bygningene.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Libakkveien 5, A303? Klikk her