Libakkveien 7, Brattlitoppen A301

Libakkveien 7, Brattlitoppen A301

Prisantydning 9.200.000,-
Omkostninger 87.392,-
Totalpris 9.287.392,-
P-rom 99.1m2
Byggeår 2023
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.000,-

Kort om eiendommen

BRANNFJELL - SALG AV KONTRAKTSPOSISJON - Romslig 3-roms selveier med 2 balkonger, 2 bad og stor vinkelstue. Flott utsikt. Mulighet for garasjeplass.

Beliggenhet

FRITTLIGGENDE OG LUFTIG BELIGGENHET
Prosjektet ligger i et veletablert boligområde i bydelen Nordstrand, bare noen hundre meter fra Brattlikollen T-banestasjon. Herfra er det bare 20 minutter med bane til Oslo S.

Brattlitoppen ligger høyt og luftig, og mange av leilighetene vil få vidt utsyn over Groruddalen. Det er gangavstand til Rema 1000 i Sandstuveien, eller om man ønsker seg noe ekstra godt ligger Jacobs på Holtet kun 5 minutter unna. Storhandelen kan gjøres på Lambertseter senter som har 85 butikker og bare ligger et par kilometer unna.

500 meter fra Brattlitoppen finner du også Brannfjell med flotte turområder som strekker seg videre mot Ekebergsletta, hvor du finner et aktivt fotball- og idrettsmiljø året rundt. Vinterstid er det godt opparbeidede skiløyper - både med og uten lys. Østmarka med sine flotte turmuligheter er heller ikke langt unna.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A301 i prosjektet Brattlitoppen på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 24.09.2019 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med S56 Bolig AS AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/selger 1.

Eiendommens matrikkel er i dag:
Gnr. 149 bnr. 392, leilighetsnr. 1301 i Oslo kommune
Eiendommen vil bli seksjonert og endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil først foreligge når seksjoneringen er tinglyst.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Libakkveien 7, Brattlitoppen A301? Klikk her