BRINGEBÆRHAGEN 23

BRINGEBÆRHAGEN 23

Prisantydning 7.390.000,-
Omkostninger 193.175,-
Totalpris 7.583.175,-
P-rom 217m2
Byggeår 1913
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  795m2
 • Bruksareal
  237m2
 • Bruttoareal
  263m2
 • Ligningsverdi
  1.443.667,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

IDYLLISKE VOLLEN - Villa i naturskjønne omgivelser med fjordutsikt og gode solforhold - Her kan du skape ditt nye hjem i rolig og barnevennlig boområde.

Høydepunkter

* Gode solforhold
* Utsyn mot Oslofjorden
* Umiddelbar nærhet til marka
* Store rom og lysflater
* Barnevennlig boområde
* Pendlerbåt fra Vollen til Oslo

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i Vollen med fjordutsikt og gode solforhold. Her bor du i et barne- og familievennlig område i rolige og trygge omgivelser. Fra boligen er det gangavstand til Vollen handelssted som byr på flere koselige kafeer og restauranter, sjarmerende forretninger og utallige servicetilbud. Området byr på flotte rekrasjonsmuligheter med flere badestrender og flott turterreng både om sommeren og vinteren.

Det skal på naboeiendommene oppføres 6 boenheter. Av den grunn vil dagens adkomstvei til eiendommene bli kraftig oppgradert med asfalt, gatebelysning og støttemurer. Forventet ferdigstillelse av den nye veien er satt til 1. Juli 2018.

Vollen betegnes som en "sørlandsperle" og våkner virkelig til liv om sommeren. Hyggelige forretninger, matbutikker, samt flere koselige spisesteder og kafeer er noe av det Vollen har å by på. Alt fra gallerier, båtmuseum, kystkulturstier, båtbyggeri til matbutikker, frisører, samt tannlege- og legekontor. Fra boligen er det gangavstand ned til sjøen med fine bademuligheter, sjarmerende Vollen marina, bryggeanlegg med mer. Fra Vollen er det ca. 10 minutter med bil til Asker sentrum og ca. 25 minutter med bil inn til Oslo sentrum.

En liten kjøretur unna finner du Asker sentrum som er et knutepunkt når det kommer til servicetilbud. Her finner du et bredt utvalg av handel og service, nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, nyåpnet og fresh Egon, Fuji sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på.

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer