BRISKEBYVEIEN 48

BRISKEBYVEIEN 48

Prisantydning 3.450.000,-
Omkostninger 94.042,-
Totalpris 3.544.042,-
P-rom 33m2
Byggeår 1971
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.658,-
 • Fellesformue
  15.594,-
 • Ligningsverdi
  946.845,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

2-roms selveier med heis - Meget sentral beliggenhet - Balkong ferdigstilles juli 2020 - Lave fellesutg. - v.v inkl.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og rolig boligområde på Briskeby, i bydel Frogner. Fra leiligheten er det gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Vestkanttorget ligger like i nærheten. Det er også kort gangavstand til gode rekreasjonsmuligheter i Slottsparken, Uranienborgparken og flotte Frognerparken - sistnevnte med skulpturanlegget Vigelandsparken.

Boligen har også nærhet til flere treningssentre, bl.a. SATS/Elixia Colosseum park og Solli plass og Fresh Fitness Bogstadveien. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Meny, Centra og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Bogstadveien og Bygdøy allé et rikt og spennende utvalg av mote, interiør og spesialbutikker. Det er også kort vei til Bølgen & Moi, Plah og Sawan.

Offentlig kommunikasjon via buss og trikk, hvorav nærmeste holdeplass er Briskeby (trikk) og Riddervolds plass (buss) som ligger henholdsvis ca. 1. og 3 min gange fra boligen. Fra Riddervolds plass kan du ta 21-bussen. Med bil fra Briskeby tar det ca. 2 min. til Majorstuen, 5 min. til Skøyen, 6 min. til Oslo S og 35 min. til Oslo Lufthavn.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 24 snr. 27 orgnr. 976533453 i Oslo kommune

Adresse

BRISKEBYVEIEN 48
0259 Oslo
4. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

3 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.