BROCHMANNS GATE 3

BROCHMANNS GATE 3

Prisantydning 3.990.000,-
Omkostninger 113.167,-
Totalpris 4.150.364,-
P-rom 52m2
Byggeår 1967
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.507,-
 • Fellesformue
  21.790,-
 • Fellesgjeld
  47.197,-
 • Ligningsverdi
  990.103,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

3-roms endeleilighet med garasje, heis og balkong. Pusset opp i 2014. Gjennomgående med lys fra tre sider.

Høydepunkter

- Parkeringsplass i oppvarmet garasjekjeller.
- Heis.
- Balkong.
- Varmtvann inkludert i månedlige felleskostnader.
- God standard - leiligheten ble pusset opp i 2014.
- 2 soverom.
- Stille gate.
- Bra utleieobjekt.
- Kjellerbod på ca 4 kvm.
- Gjennomgående med lys fra tre sider.

Beliggenhet

Bjølsen er et strøk i bydel Sagene, midt mellom sentrum og Marka. I nord grenser Bjølsen til Nydalen, i sør til Sagene, i vest til Voldsløkka og i øst til Sandaker (med Akerselva i mellom). Området har et rikt og variert butikk-, service- og kulturtilbud. Her er bl.a.diverse kaféer, gallerier, bank, apotek, yoga- og treningssentre, skoler og barnehager i umiddelbar nærhet. I tillegg til flere treningssentre.

Kort vei til yrende Grünerløkka, kulturslottet Soria Moria på Torshov, samt Storo Storsenter. Flere dagligvarehandelsbutikker i nærheten av leiligheten. Det er også søndagsåpne butikker i gangavstand.

Akerselva ligger like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, ned til Grunerløkka og sentrum i sør og til Maridalsvannet i nord. Det er også grønn turløype til Sognsvann, samt flere gode sykkelmuligheter til Maridalen og Ullevålseter. Nordover langs elven finner du Teknisk museum og badeplasser ved Nydalen, Stilla og Brekkedammen.

Myraløkka med store grøntområder i skrånende terreng mot Akerselva ligger like ved. Her arrangeres det konserter i sommerhalvåret. Voldsløkka idrettsplass med store grøntarealer ligger også i nærområdet, og består av bl.a. tennisbaner, sandvolleyballbaner, skatepark, fotball-/skøytebaner, joggeløyper, stadion, m.m. Innen gåavstand er utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg, Universitetet på Blindern, foruten områdene Nydalen, Sagene, Grünerløkka, St.

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer