Bruket 13 A

Bruket 13 A

Prisantydning 2.990.000,-
Omkostninger 9.597,-
Totalpris 2.999.597,-
P-rom 45m2
Byggeår 2020
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.639,-

Kort om eiendommen

Ny, stor 2-roms hjørneleilighet med 8 kvm terrasse - Byferga i umiddelbar nærhet - Perfekt førstegangskjøp/utleieobjekt!

Høydepunkter

Flott, stor 2-roms hjørneleilighet med 8 kvm terrasse.

Leiligheten inneholder en entré/gang med avsatt plass for garderobe. Et delikat flislagt bad med servant, wc, dusj og opplegg for vaskemaskin. Pent og lyst kjøkken med induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøl/ fryseskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er plassert i et hjørne med åpen løsning mot stuen som har plass for både sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det også utgang til terrassen.

Romslig soverom med god plass for dobbeltseng, avsatt plass til garderobe. Fra soverommet er det også adkomst til den innvendige boden på ca. 3,5 kvm.

Med leiligheten medfølger også 1 stk sportsbod.

Byferga ligger i umiddelbar nærhet og tar deg raskt inn til Fredrikstad sentrum samt kort vei til Gressvik Torg.

Beliggenhet

Velkommen til Bruket Brygget i Gressvik. Den nye leiligheten ligger like ved vannkanten der du tidligere fant Gressvik Bruk. I kort avstand fra boligen finner du Gressvik Torg med 30 forretninger og tjenester med det meste du trenger i hverdagen. Dette er et veletablert boligområde med naturskjønne omgivelser rett ved. Du kan legge i vei mot sykkelstier i marka eller hva med en tur helt til til Foten eller Dypeklo om du ønsker et deilig kveldsbad. Med byferga like ved, som går hver halvtime, er du i Fredrikstad sentrum på litt over 10 min. Herfra er det kort vei til tog om du skal videre. Byferga går også til Cicignon og vakre ærverdige gamlebyen. Prosjektet får kort avstand til barnehager og barneskoler. Nærmeste barnehage ligger 350 meter unna, skolen ca. 1,2 km og til Gressvik ungdomsskole er det 500 meter. Bussholdeplass finnes i umiddelbar nærhet med godt kollektivtilbud.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.