Bruket Brygge I304

Bruket Brygge I304

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.390.000,-
 • Totalpris
  5.406.172,-
 • Bruksareal
  89m2
 • Primærrom
  85m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

Bruket Brygge Gressvik - nytt salgstrinn! Nye leiligheter rett ved vannkanten!

Adresse

Bruket Brygge I304
1621 Gressvik
3. etasje

Beliggenhet, adkomst

Bruket Brygge vil bestå av 9 flotte bygg med 148 nye leiligheter. Velg mellom 2-, 3-, 4- eller 5-roms. Prosjektet har en fantastisk beliggenhet ved vannkanten med utsikt til vakre Fredrikstad. Her lå tidligere Gressvik Bruk og vi fører den stolte tradisjonen
videre med utstrakt bruk av treverk og tredetaljer. Byggene danner en rekke felles grøntområder mellom seg, og langs elven vil det bli opparbeidet en flott promenade som også vil være offentlig tilgjengelig. Det blir spennende urban bebyggelse med sykkelparkering, moderne søppelhåndtering og egen parkeringskjeller. Leilighetene får vannbåren gulvvarme og hvitevarer inkludert. Du får til og med egen kajakkparkering og gjestebrygge for de som kommer sjøveien. Det er faste priser med mulighet for Husbankfinansiering (byggetrinn 1) som gir lave bokostnader.

Velkommen til din nye hverdag på bryggekanten!

Rett ved finner du Gressvik Torg med 30 forretninger og tjenester med det meste du trenger i hverdagen. Du bor et veletablert boligområde med naturskjønne omgivelser rett ved. Du kan legge i vei mot sykkelstier i marka eller hva med en tur helt til til Foten eller Dypeklo om du ønsker et deilig kveldsbad. Med byferga like ved, som går hver halvtime, er du i Fredrikstad sentrum på litt over 10 min. Herfra er det kort vei til tog om du skal videre. Byferga går også til Cicignon og vakre ærverdige gamlebyen. Prosjektet får kort avstand til barnehager og barneskoler. Nærmeste barnehage ligger 350 meter unna, skolen ca. 1,2 km og til Gressvik ungdomsskole er det 500 meter. Bussholdeplass finnes i umiddelbar nærhet med godt kollektivtilbud.

Sitt på balkongen og se vannet flyte forbi...

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Antall rom: 4

Standard

Bygging er i gang!
Alle leiligheter med store vindusflater, private uteplasser, noen med utsikt mot elven og alle med moderne og gjennomtenkte planløsninger. Det blir leiligheter over både ett og to plan. Sistnevnte med ekstra takhøyde!
Arkitekturen er moderne men likevel tradisjonell, og bygges opp som egne tun som skaper koselige gårdsrom for beboerne. Videre har man valgt utstrakt bruk av treverk i bebyggelsen, - et lite nikk til stedets ærverdige historie.

Standarden er gjennomgående solid, med detaljer som 3-stavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.