Bruket Brygge I305

Bruket Brygge I305

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.000.000,-
 • Totalpris
  5.014.512,-
 • Bruksareal
  78.5m2
 • Primærrom
  74m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

Bruket Brygge Gressvik - nytt salgstrinn! Nye leiligheter rett ved vannkanten!

Adresse

Bruket Brygge I305
1621 Gressvik
3. etasje

Matrikkel

Gnr. 48 bnr. 271

Beliggenhet, adkomst

Bruket Brygge vil bestå av 9 flotte bygg med 148 nye leiligheter. Velg mellom 2-, 3-, 4- eller 5-roms. Prosjektet har en fantastisk beliggenhet ved vannkanten med utsikt til vakre Fredrikstad. Her lå tidligere Gressvik Bruk og vi fører den stolte tradisjonen
videre med utstrakt bruk av treverk og tredetaljer. Byggene danner en rekke felles grøntområder mellom seg, og langs elven vil det bli opparbeidet en flott promenade som også vil være offentlig tilgjengelig. Det blir spennende urban bebyggelse med sykkelparkering, moderne søppelhåndtering og egen parkeringskjeller. Leilighetene får vannbåren gulvvarme og hvitevarer inkludert. Du får til og med egen kajakkparkering og gjestebrygge for de som kommer sjøveien. Det er faste priser med mulighet for Husbankfinansiering (byggetrinn 1) som gir lave bokostnader.

Velkommen til din nye hverdag på bryggekanten!

Rett ved finner du Gressvik Torg med 30 forretninger og tjenester med det meste du trenger i hverdagen. Du bor et veletablert boligområde med naturskjønne omgivelser rett ved. Du kan legge i vei mot sykkelstier i marka eller hva med en tur helt til til Foten eller Dypeklo om du ønsker et deilig kveldsbad. Med byferga like ved, som går hver halvtime, er du i Fredrikstad sentrum på litt over 10 min. Herfra er det kort vei til tog om du skal videre. Byferga går også til Cicignon og vakre ærverdige gamlebyen. Prosjektet får kort avstand til barnehager og barneskoler. Nærmeste barnehage ligger 350 meter unna, skolen ca. 1,2 km og til Gressvik ungdomsskole er det 500 meter. Bussholdeplass finnes i umiddelbar nærhet med godt kollektivtilbud.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Antall rom: 4

Standard

Bygging er i gang!
Alle leiligheter med store vindusflater, private uteplasser, noen med utsikt mot elven og alle med moderne og gjennomtenkte planløsninger. Det blir leiligheter over både ett og to plan. Sistnevnte med ekstra takhøyde!
Arkitekturen er moderne men likevel tradisjonell, og bygges opp som egne tun som skaper koselige gårdsrom for beboerne. Videre har man valgt utstrakt bruk av treverk i bebyggelsen, - et lite nikk til stedets ærverdige historie.

Standarden er gjennomgående solid, med detaljer som 3-stavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom. På badene blir det lekre lysegrå fliser på gulv og på vegg. Kjøkken blir i hvit utførelse fra anerkjent nordisk leverandør, og inkluderer hvitevarer. I tillegg er det selvsagt mulighet for en rekke tilvalg, - så du kan skape din særegne drømmebolig!
Alle leilighetene får behagelig oppvarming fra vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue og gang, mens bad får elektriske varmekabler. Det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning, - godt for innemiljøet, og samtidig økonomisk. Det blir parkeringskjeller under bakken, med sportsbod til ski og sykler både i kjeller og på loft. Fra garasjen går det heis til leilighetsplan.
Her er alt lagt til rette for å kunne nyte problemfrie dager i moderne omgivelser!

Oppvarming

Det legges vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue og gang. Dersom det ut ifra tekniske beregninger ikke er krav til varme på soverom, vil dette utgå. Bad får elektriske varmekabler. Varmt tappevann leveres via felles varmtvannstanker/varmtvannssystem i teknisk rom. Det monteres energimåler i hver leilighet for både oppvarming og tappevann. Avregning av energi til fellesareal utføres av sameiet basert på fellesmåler. Fellesmåleren måler sameiets energi- og vannforbruk, som så internt fordeles i henhold til sameiebrøk.

Parkering

Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. 1 biloppstillingsplass medfølger for 3- og 4-roms leiligheter. Øvrige biloppstillingsplasser kan erverves i tillegg til boenheten i henhold til prisliste. Det er et begrenset antall p-plasser.

Reguleringsplan

Eiendommen er i dag regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Prisantydning

5 000 000,-

Oppgjør

Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på kr. 100.000,- innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. For seksjonene vil dokumentavgiften bli på kr. 168,- pr. kvm. BRA.
I tillegg påløper tinglysningsgebyrer p.t. kr. 525,- for skjøte og kr. 729,- pr pantobligasjon (inkl. attest) som skal tinglyses i forbindelse med kjøpet. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang. I tillegg betales gebyr/utgifter til stiftelse og etablering av sameie og tilkoblingsavgifter kr 5000,- pr. seksjon. I tillegg innbetales et likviditetstilskudd til sameiet på 3 x stipulerte månedlige fellesutgifter pr. leilighet.

I dette boligprosjektet har selger tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte enheter. Med dobbeltboligforsikring har kjøperen en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker kjøpers ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder (3 måneders karenstid) dersom kjøper ikke får solgt sin nåværende bolig før overtakelse av ny bolig.

Dette omfatter netto rentekostnader og faktiske ekstra boligkostnader ved usolgt bolig (felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter). Forsikringen har ingen egenandel, kun en karenstid på 3 måneder. Den er gyldig i 12 måneder etter overtakelse, og kjøper må oppfylle følgende krav for å få utbetaling gjennom forsikringen 1)Overtatt ny bolig. 2) Forsøkt å selge boligen gjennom eiendomsmegler i minst tre måneder. Forsikringen opphører ved budaksept, og kjøper må akseptere bud på sin usolgte bolig innenfor 90 % av markedsført prisantydning. Dersom bud innenfor denne grensen ikke aksepteres, bortfaller muligheten for erstatning.

Ta kontakt med megler for mer informasjon om vilkår.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Antatt overtagelse avhenger av i hvilket trinn du kjøper. Se salgsoppgave for angvelse av fremdrift.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.