Bryggebakken 5

Bryggebakken 5

Prisantydning 7.380.000,-
Omkostninger 194.922,-
Totalpris 7.574.922,-
P-rom 66m2
Byggeår 1950
Soverom 1
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    199.587,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

LARKOLLEN - Hytte med flott beliggenhet ved sjøen med båtplass. Enkel standard. Tilkoblet offentlig vann, avløp og strøm. Vei helt frem til eiendommen.

Beliggenhet

Flott beliggenhet ved sjøen på Larkollen i Rørvik. Hytta ligger solrikt og barnevennlig med sjøen like nedenfor. Det er flott utsikt mot havna i Rørvik, Oslofjorden og Sletter. Utsikten kan utvides ytterligere ved å rydde mer på nedre del av tomten som i dag er naturtomt. Det er bilvei frem og gode med parkeringsmuligheter. Ca. 1 time å kjøre fra Oslo helt frem til hytta. Kort vei til dagligvareforretning. Få minutters kjøring til golfbane.

Eiendommen disponerer båtplass ved brygge som ligger i kort avstand fra hytten. Det er plass for "normal" landstedbåt ved bryggen.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 7 922 pr År pr år (2017).
Vedlikeholdskostnad til Knarrebaugen Bryggesameie: kr. 2000,- per år.
Eiendomsskatt utgjør 3,2 promille av beregningsgrunnlag kr. 2 133 000: kr. 6 825,- per år (2017).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Hovedhytte: Primærrom utgjør 66 m² som omfattes av gang, dusjbad/toalett, kjøkken, stue med utgang til sydvestvendt terrasse med flott sjøutsikt og soverom.

Anneks: Sekundærrom utgjør 34 m² som omfattes av 2 disponible rom (innredet som soverom) med separate innganger utenfra, samt bod.

Standard

Bebyggelsen har enkel standard. Hytten er opprinnelig oppført i 1950 (iht. eier) og er senere påbygd i 1965 og i 1982. Den er tilkoblet offentlig vann- og kloakk, og er innredet med dusjbad og toalett.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer