Bryggebakken 5

Bryggebakken 5

Prisantydning 7.380.000,-
Omkostninger 194.922,-
Totalpris 7.574.922,-
P-rom 66m2
Byggeår 1950
Soverom 1
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    199.587,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

LARKOLLEN - Hytte med flott beliggenhet ved sjøen med båtplass. Enkel standard. Tilkoblet offentlig vann, avløp og strøm. Vei helt frem til eiendommen.

Beliggenhet

Flott beliggenhet ved sjøen på Larkollen i Rørvik. Hytta ligger solrikt og barnevennlig med sjøen like nedenfor. Det er flott utsikt mot havna i Rørvik, Oslofjorden og Sletter. Utsikten kan utvides ytterligere ved å rydde mer på nedre del av tomten som i dag er naturtomt. Det er bilvei frem og gode med parkeringsmuligheter. Ca. 1 time å kjøre fra Oslo helt frem til hytta. Kort vei til dagligvareforretning. Få minutters kjøring til golfbane.

Eiendommen disponerer båtplass ved brygge som ligger i kort avstand fra hytten. Det er plass for "normal" landstedbåt ved bryggen.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 7 922 pr År pr år (2017).
Vedlikeholdskostnad til Knarrebaugen Bryggesameie: kr. 2000,- per år.
Eiendomsskatt utgjør 3,2 promille av beregningsgrunnlag kr. 2 133 000: kr. 6 825,- per år (2017).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Hovedhytte: Primærrom utgjør 66 m² som omfattes av gang, dusjbad/toalett, kjøkken, stue med utgang til sydvestvendt terrasse med flott sjøutsikt og soverom.

Anneks: Sekundærrom utgjør 34 m² som omfattes av 2 disponible rom (innredet som soverom) med separate innganger utenfra, samt bod.

Standard

Bebyggelsen har enkel standard. Hytten er opprinnelig oppført i 1950 (iht. eier) og er senere påbygd i 1965 og i 1982. Den er tilkoblet offentlig vann- og kloakk, og er innredet med dusjbad og toalett.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer