BYGDØY ALLE 115 B

BYGDØY ALLE 115 B

Prisantydning 5.890.000,-
Omkostninger 160.867,-
Totalpris 6.256.221,-
P-rom 96m2
Byggeår 1937
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.155,-
 • Fellesformue
  45.300,-
 • Fellesgjeld
  205.354,-
 • Ligningsverdi
  1.732.854,-
 • Energimerke
  E – gul

Kort om eiendommen

FROGNERKILEN - Gjennomgående 4-roms med solrik vestvendt balkong - peis - sentral beliggenhet - varmtvann og fyring inkl. i felleskost. - mulighet for p-plass*

Beliggenhet

Svært attraktiv og sentral beliggenhet ved Frognerkilen/Skøyen. Leiligheten ligger usjenert og tilbaketrukket til. Her er det fritt og åpent uten gjenboere og med store, velholdte grøntarealer foran bygningene. Samtidig er det kun et par minutters gange til det urbane livet i Karenslyst Allé, som har blitt en av Oslos mest populære handlegater. Her er det et bredt utvalg av servicetilbud og handlemuligheter, med blant annet vinmonopol, treningssentre, frisør/velvære, interiørbutikker, klesbutikker, kaféer, spisesteder, dagligvareforretninger og ikke minst velkjente Maschmanns matmarked, som har betjente avdelinger for kjøtt, fisk, ost og andre delikatesser. Ferskvaremarkedet har også eget brasseri, grill, bakeri og pizzeria. Bygdøy allé, med sine vakre kastanjetrær, strekker seg helt fra Solli plass til Karenslyst, og byr på et godt utvalg av restauranter, delikatesse- og spesialforretninger m.m., blant dem Fjelberg Fisk og Vilt.

Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter på Bygdøy hele året med skiløyper om vinteren, samt en rekke turstier og et yrende båt- og badeliv om sommeren. Særlig Huk er kjent for sin svært populære badestrand. Det er fin gang- og sykkelvei langs Frognerstranda mot Tjuvholmen/Aker Brygge i den ene retningen og mot Lysaker/Fornebu i den andre. I tillegg er det kort vei til Kjærlighetsstien, som tar deg langs Frognerelven opp til Frognerparken.

Det er et godt tilbud av offentlig kommunikasjon i nærheten av leiligheten med buss nr. 30 med stopp rett utenfor i Bygdøy Allé (ca. 10 min til Oslo rådhus), buss nr. 20 med stopp Olav Kyrres plass, samt trikkeforbindelse med linje 13 i Drammensveien. I tillegg er det gangavstand til Skøyen stasjon med hyppige tog- og flytogavganger.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.