BYGDØY ALLÈ 15

BYGDØY ALLÈ 15

Prisantydning 17.500.000,-
Omkostninger 425.822,-
Totalpris 17.925.822,-
P-rom 146m2
Byggeår 1899
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.500,-

Kort om eiendommen

FROGNER - Eksklusiv ny toppleilighet med sjøutsikt og unike løsninger av svært høy standard - Solrik og usjenert privat takterrasse - Parkering - Heis direkte inn i leilighet - 3 bad

Høydepunkter

Eksklusiv og rålekker ny toppleilighet tegnet av R21 Arkitekter AS. Arkitektens nidkjære oppfølging har gitt dette prosjektet noen helt unike kvaliteter som sjelden er å finne. Parker bilen din i avlåst bakgård, og ta heisen til 6. etasje og direkte inn i denne lekre leiligheten. Du blir møtt av en raus takhøyde og store glassflater som gir masse deilig lys. Gjennomgående er det brukt materialer med svært høy kvalitet, herunder snekkerbygd kjøkken og garderober, vakker naturstein, og ikke minst det lyse hellimte fiskebensgulvet av eik.

R21 Arkitekter om prosjektet:
Et gammelt tørkeloft med et fantastisk utgangspunkt, med høy takhøyde og utsikt over oslofjorden, er transformert til en ny leilighet. Dette er en loftsrenovering såvel som en utvidelse med nye takarker både mot gaten og mot gårdsrommet samt ny heis. Prosjektet handler om å utnytte, på best mulig måte, de kvalitetene som taksituasjonen gir. Et viktigt element her var å få til takterrasse med utsikt over byen og fjorden med sol hele dagen. Takhøyden gir god høyde og romlige kvaliteter til boenheten. For å utnytte boarealet best mulig har vi brukt mye plassbygde løsninger i naturlige materialer. En møbelvegg deler stuen fra soverommene og fungerer som et skille mellom privat og felles sone. Alle grep i takflaten er gjort først og fremst med tanke på god utnyttelse av loftet og best mulig bokvalitet. - Bergur Briem

Praktfull toppleilighet i 6. etasje

Hele leiligheten er ny i 2018 - gulvareal på 170 m²
Privat og usjenert takterrasse på ca. 13 m² med sol hele dagen
Parkering med uttak for lading i bakgård

Heisadkomst direkte inn i leilighet

Master bedroom med direkte adkomst til delikat bad og snekkerbygde garderobe

Svært høy standard på materialvalg og utførelse
Snekkerbygd kjøkken og løsninger fra Møbelsnekkerne Lien og Lian AS med Miele hvitevarer

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.