BYGDØY ALLE 61 B

BYGDØY ALLE 61 B

Prisantydning 9.000.000,-
Omkostninger 235.362,-
Totalpris 9.300.429,-
P-rom 138m2
Byggeår 1898
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.651,-
 • Fellesformue
  69.861,-
 • Fellesgjeld
  65.067,-
 • Ligningsverdi
  2.493.645,-

Kort om eiendommen

Klassisk selveier oppussingsobjekt. Balkong på ca 8 kvm, to ildsteder, god takhøyde, rosett og stukkatur. To innganger.

Høydepunkter

Klassisk stor selveier
Oppussingsobjekt
Balkong på ca 8 kvm
To ildsteder
Svært god takhøyde
Rosett og stukkatur
Store klassiske vinduer
Gjennomgående
To innganger
Leiligheten har i dag en praktikantdel som har egen inngang, eget sikringsskap og postkasse, dog ikke omsøkt
Egen inngangsdør direkte fra portrom. Kun en trapp opp

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt, urbant og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og er i dag hjem for mange ambassader og ambassaderesidenser. Atmosfæren er idyllisk og rolig selv om du finner alle hverdagsbehov og veldig mye mer i området.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til Slottsparken, Uranienborgparken og nevnte Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Vestkanttorvet ligger i nærheten og har torg med basarer og yrende liv hver dag. Om det er tid for å gå på kino, kan ærverdige Gimle Kino anbefales.

Det er kort vei til Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, solbading og skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Du kan også gå promenaden langs Frognerkilen og stoppe innom Karenslyst allé, en pulserende handlegate i rivende utvikling med blant annet pop up-stunts og showroom.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 49 snr. 2 orgnr. 987631953 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer