Bygdøy Allé 69 A

Bygdøy Allé 69 A

Prisantydning 13.900.000,-
Omkostninger 354.472,-
Totalpris 14.254.472,-
P-rom 157m2
Byggeår 1897
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.503,-
  • Ligningsverdi
    2.181.833,-
  • Energimerke
    F – oransje

Kort om eiendommen

FROGNER - Nyoppusset (2017), delikat og meget gjennomført 5(6)-roms med mulighet for hybel. Luftige rom med god takhøyde - Ildsteder - Balkong.

Høydepunkter

- Attraktivt og sentral beliggenhet på Frogner.
- Ombygget og nyoppusset 2017 i moderne stil - meget gjennomført.
- Høy standard, eksklusive materialer og gjennomtenkte løsninger.
- Mulighet for hybel med egen adkomst, kjøkken og baderom.
- 3 nye delikate baderom.
- 2 nye kjøkken med snekkerbygget innredning - komplett utstyrt med hvitevarer.
- Stort hovedsoverom med snekkerbygget garderobeinnnredning og eget bad.
- Nytt elektrisk anlegg hvor alt av ledninger er byttet/trukket om.
- Nedsenket himling i alle rom påkostet med doble LED spotter.
- Svenskeovn i stue.
- Moderne peisovn i TV-stue.
- Luftige rom med god takhøyde (3 meter) .
- Balkong med adkomst fra stue .
- Nye panelovner med fjernstyring (via pc/mobil).
- Mulighet for å leie parkeringsplass(er) i umiddelbar nærhet.

Beliggenhet

I Bygdøy Allé 69 har du en sjeldent attraktiv og sentral beliggenhet på Frogner. Dette innebærer få minutters gange til Frognerparken i nord, Solli plass mot øst, Skillebekk mot syd og Skøyen i vest. Dette er en gate med lange tradisjoner og er et unikum for mange på Frogner med sitt rike tilbud av hyggelige kaféer og spisesteder, samt eksklusive spesial- og delikatesseforretninger rett utenfor døren.

Mer om eiendommen

Gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder på Bygdøy, langs Frognerkilen, eller Frognerparken med Vigelandsanlegget.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med buss i Bygdøy Allé og trikk i Drammensveien. For øvrig kort avstand Skøyen og Nationaltheatret med det ultimate tilbud av kollektivtrafikk.

Diverse

- Dukat Eiendom AS er utvikler av prosjektet.
- BOND STREET COLLECTION STYLING AS har stått for stylingen av møbler og interiør og alt kan kjøpes og beholdes dersom ønskelig. Prisliste vil bli inkludert i prospektet, samt være tilgjengelig på visning.

Himlingen er senket i alle rom og påkostet med doble LED spotter
Moderne peisovn i TV-stue

Faste løpende kostnader

Felleskostnader pr. mnd. utgjør kr. 3 503,-.
Eiendomsskatt for 2017 utgjør kr. 8 946,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Leiligheten er nylig ombygget og totaloppusset i moderne og gjennomført stil. Ombyggingen gir en meget god planløsning med store, luftige rom, samt muligheten for å benytte hybel med eget bad, kjøkken og soverom som separat del. Leiligheten er på 157 m² (P-rom), ligger i 4. etasje og inneholder:

Hoveddel: Entré/gang, TV-stue med peis, spisekjøkken med kjøkkenøy, stue med svenskeovn og adkomst til balkong, hovedsoverom tilknyttet eget baderom, gjestebad og soverom 2.

Separat del/hybel (adkomst fra baktrapp): Oppholdsrom med kjøkkeninnredning og delikat baderom med opplegg for vaskemaskin. Separat del er tilknyttet soverom 2 som enkelt kan innlemmes for å utvide størrelsen.

Det medfølger bodareal på hele 32 m² fordelt over kjellerbod (25 m²), loftsbod (6 m²) og liten bod i baktrapp (1 m²). Et slikt bodareal er meget praktisk/behagelig og vil lette innflyttingen fra en eventuell enebolig.

Standard

Lekker og gjennomført 5(6)-roms, nyoppusset i 2017 med eksklusive materialer og smakfull innredning som bærer preg av profesjonell utførelse med gjennomtenkte løsninger. Oppussingen omfatter blant annet 3 nye delikate baderom, 2 kjøkken med snekkerbygget innredning, overflater med nytt gulv og elektrisk anlegg hvorav alle ledninger er byttet/trukket om.

Spisekjøkken med stor spiseplass, perfekt for både gjester og hverdags. Kjøkkenet er spesialtilpasset med snekkerbygget innredning som utnytter rommet optimalt.

Klassisk svenskeovn i stue
Spisekjøkken mot stue

Praktisk kjøkkenøy med ekstra skap for oppbevaring og lekker benkeplate i hvit komposittsten. Komplett utstyrt med nye hvitevarer fra Miele som komfyr, induksjon platetopp (80 cm), mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys, samt vinskap.

Romslig stue med adkomst til balkong. Størrelsen gir god plass til sittegrupper og andre møbleringsmuligheter. Klassisk svenskeovn i stue og moderne peisovn i TV-stue.

Hovedsoverom med nytt vindu og isolerte himlinger som skjermer for støy og sjenanse. Snekkerbygget garderobeinnredning, samt god plass for ytterligere garderobeskap.

Lekkert bad tilknyttet hovedsoverom med delikate fliser av Carrara-marmor og baderomsmaling i moderne fargetoner fra Fired Earth. Dusjnisje med sentrert vannfallsdusj/waterfall, flislagt badekar fra Duravit og vegghengt wc fra Laufen med soft-close sete.

Spisekjøkken mot stue
Spiseplass tiknyttet kjøkken. Perfekt for både gjester og hverdags.

Servantseksjon med armatur fra Tapwell, skuffer for oppbevaring og benkeplate i hvit komposittsten. Gjestebad praktisk tilknyttet entré/gang i tilsvarende utførelse (men unntak av badekar) med opplegg for vaskesøyle.

Hybel/separat del har egen adkomst fra baktrapp og egner seg utmerket til utleie eller som praktikantdel. Her også med snekkerbygget innredning og integrerte hvitevarer, hovedsakelig fra Miele. Eget baderom med opplegg for vaskemaskin i egen nisje. Hybelen er tilknyttet soverom 2 som kan innlemmes ved behov for å utvide størrelsen.

Innvendig gulv består av enstavs eikeparkett (24 cm bredde) som er hvitoljet og lett børstet. For øvrig fliser på våtrom og entré/gang med varmekabler. Resterende overflater av nymalte flater. Himlingen er senket i alle rom og påkostet med doble LED spotter med "dim-to-warm" funksjon.

Overflatene er innrammet med utstrakt bruk av doble lister langs gulv og himling.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Klassisk bygård over 5. etasjer, samt loft og kjeller med byggemåte i teglstein. Godt vedlikeholdt med nytt yttertak (2012/2008), rehabilitering av pipeløp (2012), samt balkongrehabilitering (2008).

Vindu fra 2017 på hovedsoverom. For øvrig vinduer fra 1987, samt enkelte vinduer fra ukjent årstall. I forbindelse med ombygging/oppussing er det installert ny varmtvannsbereder på 200 liter i bod (baktrapp) og nytt elektrisk anlegg hvorav alt av elektrisk er byttet/trukket om.

Spiseplass tiknyttet kjøkken. Perfekt for både gjester og hverdags.
Kjøkkenøy og snekkerbygget innredning utnytter rommet optimalt
Komplett utstyrt med nye hvitevarer fra Miele

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Klassisk bygård beliggende i en gate med tilsvarende gårder, hvorav de fleste har næringsvirksomhet i 1. etg. Denne bygården har ikke næringsvirksomhet i 1. etasje, noe som hindrer uønsket støy i gården.

Tomt

Eiet tomt: 606 kvm.
Pent opparbeidet indre bakgård med belegningsstein, beplantning og sittegruppe. Sykkelparkering.

Parkering

Mulighet for å leie parkeringsplass(er) i umiddelbar nærhet (Erling Skjalgssons gate) fra kr. 1 900,- pr. mnd.

For øvrig gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Adkomst

Adkomst fra Bygdøy Alle via indre gårdsrom. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Klassisk med svenskeovn i stue. Moderne med ny peisovn i TV-stue og panelovner med fjernstyring (via pc eller mobilen). For øvrig varmekabler i alle baderom og i entré/gang.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Bygdøy Alle 69. Sameiet består av 10 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc.

Luftig stue med god takhøyde (3 meter)
Balkong

Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sokner til Skøyen skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr.

Sameiet har lån i DnB ifbm. tak og piperehabilitering.
Restløpetid: 19 år og 4 måneder.
Restsaldo: Kr. 983 667,- pr. 31.12.16.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Megler

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer