BYGDØY ALLE 90 B

BYGDØY ALLE 90 B

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 125.512,-
Totalpris 4.135.203,-
P-rom 65m2
Byggeår 1938
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.298,-
 • Fellesformue
  7.277,-
 • Fellesgjeld
  59.691,-
 • Ligningsverdi
  1.676.189,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Romslig 3-roms med peis og balkong - Oppussingsobjekt - P-plass leie på sameiet grunn - Funkisgård

Høydepunkter

Innholdsrik hjørneleilighet med peis og god planløsning.
Frittliggende funkisgård tegnet av arkitekt Fr. Lykke-Enger.
Meget sentral beliggenhet ved Olav Kyrres plass på Skarpsno/Frogner.

Leiligheten består av entré, stue med peis og utgang til balkong på ca. 3 kvm, kjøkken, 2 soverom, bad og separat toalettrom.

Vinduer og balkongdør i leiligheten ble skiftet tidlig på 1990-tallet, for øvrig er det behov for oppgradering/modernisering av hele leiligheten, inkl. bad og toalettrom.

Avløpsrør i gården ble rehabilitert i ca. 2018.

Sameiet har 5 utvendige parkeringsplasser til utleie. Det kan tenkes at det vil være en ledig plass til leie for kjøper på overtagelsestidspunktet, uten at dette kan garanteres av megler eller sameiets styre. Sameiere har dog fortrinnsrett til leie av plass fremfor evt. leietager i gården.

Beliggenhet

Frittliggende funkisgård med meget sentral beliggenhet ved Olav Kyrres plass på Skarpsno/Frogner.

Bygdøy allé er en gate med lange tradisjoner, og er et unikum for mange på Frogner med sitt rike tilbud av hyggelige kaféer og spisesteder, samt eksklusive spesial- og delikatesseforretninger. I tillegg er det fra eiendommen kun få minutters gange til Skøyenområdets "eget sentrum" - Karenslyst allé. Her finnes et meget godt utvalg av restauranter, forretninger og øvrige servicetilbud. Bl.a. er Maschmanns matmarked et populært samlingssted, og byr på de beste råvarene og ansatte med pasjon og lidenskap for matkultur.

Av turfasiliteter nevnes nærheten til Frognerelva, som med sin hyggelige gangvei langs elven, fører opp til Frognerparkens idylliske anlegg. Skøyenparken, som ligger som en forlengelse av Frognerparken, byr også på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i grønne omgivelser.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.