BYGDØY KAPELLVEI 20 D

BYGDØY KAPELLVEI 20 D

Prisantydning 12.780.000,-
Omkostninger 342.372,-
Totalpris 13.122.372,-
P-rom 143m2
Byggeår 1996
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  853m2
 • Bruksareal
  145m2
 • Bruttoareal
  165m2
 • Ligningsverdi
  2.984.021,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Flott enderekkehus med solrik idyllisk hage - Meget barnevennlig - Garasje - Peis - Sti rett ned til badestrand

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Bygdøy, med gode solforhold og rolig beliggenhet innerst i privat stikkvei, godt tilbaketrukket fra offentlig vei. Umiddelbar nærhet til skog og turstier, strandliv, sjø- og fritidsaktiviteter. Like ved ligger Kongeskogen, med sine flotte turløyper/stier som bl.a. leder ned til Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Om vinteren har man flotte preparerte lysløyper som strekker seg over flere kilometer. Ved Bygdøy idrettsplass finner du kunstgressbane, Bygdøy Tennisklubb med flere baner og boblehall, samt Bygdøhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter for både store og små.

Over veien finner du Bygdøy skole og Kongeskogen barnehage og Bygdøy Kapellvei er for øvrig en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Det er også gangavstand til den lokale matbutikken (Spar). Ved Huk finner du både badestrand, sandvolleyballbane og Hukodden restaurant. For øvrig kort avstand inn til bl.a. Karenslyst allé, Frogner og Aker Brygge/Tjuvholmen med sitt store utvalg av butikker og servicefunksjoner.

Offentlig kommunikasjon med bussforbindelser inn til sentrum fra Fredriksborgveien (busslinje 30), samt båtforbindelse fra Frammuseet på sommerhalvåret.

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 918 snr. 3 i Oslo kommune

Adresse

BYGDØY KAPELLVEI 20 D
0287 Oslo

Prisantydning inkludert omkostninger

12 780 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
331 250,- (Dokumentavgift)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.