Bygdøy Terrasse 17

Bygdøy Terrasse 17

Prisantydning 6.980.000,-
Omkostninger 228.322,-
Totalpris 7.208.322,-
P-rom 86m2
Byggeår 1950
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.695,-
 • Fellesformue
  29.853,-
 • Ligningsverdi
  1.663.020,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

BYGDØY - 4-roms endeleilighet med sydvestvendt balkong - 3 soverom - flott intern beliggenhet med svært gode solforhold - stille, veletablert og attraktivt boligområde

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv, solrik og barnevennlig beliggenhet midt på Bygdøy. Det er kort vei til skole, barnehager og idrettsanlegg som ligger bare noen hundre meter fra boligen .Det er kort vei til dagligvareforreting i nabolaget (Spar), og inn til Sjølyst og Karenlyst allé med et bredt utvalg av forretninger og servicefunksjoner. Kort vei til offentlig kommunikasjon (busslinje 30 stopper kun et par meter borte i Fredriksborgveien).

Kort vei til flotte tursier i Kongeskogen, med badestrender på Huk og Paradisbukta. Sameiet har en romslig tomt som er opparbeidet med stor, felles hage med plen og beplantning.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader: kr. 2 695 per md. (øker med 10 % fra 01.07.18).
Eiendomsskatt: kr. 2 164,- per år (2018).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Gjennomgående og innholdsrik endeleilighet beliggende i 2. etasje. Primærrom utgjør 86 m² som omfattes av entré/gang, 3 soverom, stue med peis og kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen med spiseplass. Fra stuen har man utgang til sydvestvendt balkong med gode solforhold og pent utsyn.

Eier disponerer 1 kjellerbod på 7 m², loftsbod på ca. 8 m² samt halvpart av loftsareal med ca. 23 m² gulvareal som deles med seksjon 3. Beboere i sameiet har også tilgang til felles sykkelbod, felles vaskerom og felles redskapsbod.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer