Bygdøylund 15

Bygdøylund 15

Prisantydning 13.000.000,-
Omkostninger 373.517,-
Totalpris 13.388.182,-
P-rom 166m2
Byggeår 1962
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  33332m2
 • Bruksareal
  179m2
 • Bruttoareal
  201m2
 • Ligningsverdi
  2.042.093,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

BYGDØY - Enderekkehus i svært attraktivt og populært område mot sjøen - garasjeplass - felles strandlinje og bryggeanlegg - moderniseringsbehov - båtplass*

Beliggenhet

Bygdøylund er en av Bygdøys aller flotteste strandeiendommer, med lang felles strandlinje for beboerne og store grøntområder med lekeplass for barn. Egen badebrygge rett innenfor Dyna fyr, eget bryggeanlegg med båtplasser for beboerne, samt opplag for mindre båter. Selve boligen ligger flott til, med et stort grøntområde rundt huset, og akkurat litt opp på høyden, slik at man har fjordutsikt fra så godt som alle rom. Garasjeplass i felles garasjeanlegg like ved boligen. Egen bom øverst i bakken som regulerer trafikk inn til sameiet. Bygdøy er kjent for sine flotte, grønne omgivelser med skog og badestrender langs hele vestre del av øya. Det tar ca. 15 minutter med sykkel inn til Aker Brygge og Rådhusplassen fra Bygdøylund. Bussforbindelser fra Bygdøynesveien/Langviksbukta og Fredriksborgveien (Bygdøhus).

For øvrig har man flotte tur- og rekreasjonsmuligheter ved Kongeskogen som leder til populære Paradisbukta, samt til Huk badestrand. Kort avstand til Bygdøhus flerbrukshall og aktvitietshus med bl.a. tennisbaner, treningsrom, ungdomsklubb, curlingklubb m.m. Bygdøy skole og flere barnehager ligger også i gangavstand fra boligen.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 899 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr. 7 604,- per år (2017).

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og romslig enderekkehus over 2 plan, samt kjeller. Boligen har 4 soverom, lyse og åpne oppholdsrom, samt rikelig med bod- og lagringsplass og egner seg svært godt som familiebolig.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer