BYGDØYNESVEIEN 19 B

BYGDØYNESVEIEN 19 B

Prisantydning 50.000.000,-
Omkostninger 256.722,-
Totalpris 50.256.722,-
P-rom 286m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    12.362,-
  • Energimerke
    B – gul

Kort om eiendommen

Sjelden mulighet i prestisjeprosjekt. Hel toppetasje, heis rett inn, 3 p-plasser, takterrasse og andel i privat park.

Høydepunkter

- Et prestisjeprosjektet fra Solon Eiendom og Reiulf Ramstad Arkitekter.
- Hel toppetasje nydelig plassert med optimale sol- og utsiktsforhold over prosjektets private park.
- Høyt, fritt, lyst og samtidig usjenert med minimal sjenanse med 65 meter åpent landskap i front.
- Enorme vindusflater og takhøyde opp mot 4 meter.
- Heis direkte inn i leiligheten i tillegg til eget inngangsparti.
- Privat takterrasse på ca. 50 m² mot vest og andel i fredet park på 3,6 mål.
- 3 garasjeplasser og mulighet for kjøp av flere.
- Spesielt høy standard, langt utenom det vanlige.
- Elegant kjøkken fra Kvänum, komplett utstyrt med hvitevarer.
- 2 soveromssuiter med egne delikate baderom, samt gjesterom og gjestebad.
- Spesialtilpassede garderobeskap fra Hødnebø Snekkerverksted.
- Romslig stue på 100 m², samt adskilt TV-stue/bibliotek (kan omgjøres til ekstra soverom)
- Stor bod på 26 m² tilknyttet garasjeplassene og innvendig bod/vaskerom.
- Gasspeis og behagelig oppvarming med vannbåren gulvvarme.

Beliggenhet

Landlig og sentralt beliggende med få minutter til Oslo sentrum via sykkel/bil eller ferge fra Kontiki rett inn til Aker Brygge. Flotte turområder langs sjøen, i Kongeskogen og langs gamle villaveier.

Mer om eiendommen

Bygdøy har et rikt utvalg av fritidsaktiviteter med blant annet seilsenter på Lille Herbern som ligger like ved. For øvrig umiddelbar nærhet til Bygdøhus med eget treningsrom, fekting, tennis, fotball, basket, badminton m.m.

Bygdøynes ligger diskré tilbaketrukket i den engelske hagen til den tidligere kanadiske ambassadørboligen. Dette er en eiendom med en egen atmosfære av harmoni og ro, der det elegante arkitektoniske uttrykket til bygningene både bryter med og tilpasser seg omgivelsene. Bygningene ligger rundt en vakker engelsk hage som knytter dem sammen i et felles estetisk punkt, samtidig som den gir den nødvendige distansen for å gi god skjerming og privatliv.

Matrikkel

Gnr.2 Bnr.1285 Snr.6 Orgnr.922130426 i Oslo kommune

01fasadex
40stue3

Adresse

BYGDØYNESVEIEN 19 B
0286 Oslo
2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

50 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
255 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag av tomteverdi: 10 220 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
--------------------------------------------------------
256 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
50 256 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Areal

Primærrom: 286 kvm, Bruksareal: 292 kvm. Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet
som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt iht.
arkitektens tegninger og ikke kontrollert av megler. Boligen har 3 soverom (kan utvides til 5 ved oppdeling av TV-stue/bibliotek.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen ble oppført i 2019

Etasje

Hovedplan i 2.etasje, samt egen hall/inngang i 1. etasje

Energimerke

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Spisestue
67xkjokken

Arkitekten

Bak prosjektet står den internasjonalt prisbelønnede arkitekten Reiulf Ramstad. Arkitekturen er moderne, men samtidig ment for å stå seg i generasjoner framover Det er lagt svært mye ressurser i planleggingen av prosjektet, hvor alt fra planløsninger til fasader, garasjeanlegg, boder og oppganger er løst på en gjennomtenkt måte tilpasset kjøpegruppens individuelle behov. Det er benyttet materialer med svært høy kvalitet, og resultatet har blitt et boligprosjekt helt utenom det vanlige.

Innhold

Hel toppetasje i byggets 2. etasje med heisadkomst direkte inn (heisadkomst både til inngangsplan samt hovedplan), samt eget inngangsparti på bakkeplan.

Kjøkken
Stuedel med gasspeis

Leiligheten er på 292 m² BRA (286 m² P-ROM) som omfattes av:

2.etasje: Inngang/trapperom, gang tilknyttet heis og garderobe godt innredet med garderobeskap tilknyttet separat wc. Videre har boligen et romslig oppholdsrom på ca. 100 m² med flere soner, gasspeis og utgang til privat takterrasse på 50 m².

Store vindusflater og god takhøyde (4 meter) på kjøkken i delvis åpen løsning tilknyttet spisestue med god plass til langbord. Mellomgang med adkomst til vaskerom/bod (bak kjøkkenet). Tre soverom hvor samtlige er rikelig innredet med garderobeskap, to av soverommene har også eget bad. For øvrig gjestebad praktisk beliggende ved gang og adskilt TV-stue/bibliotek. Dette rommet kan deles opp i to ekstra soverom ved ønske/behov.

1.etasje: Egen inngang/hall tilknyttet heis og trapperom. Bod under trapp.

Det medfølger i tillegg 3 garasjeplasser (mulighet for kjøp av ytterligere plasser), samt stor og fin bod på ca. 26 m²).

Kvaliteter

Beliggenheten øverst og midt i rekken er perfekt på grunn av leilighetens vending mot parken, og plasseringen gir et nydelig utsyn alle veier med lys fra 4 sider. Utformingen gjør at det er minimal sjenanse fra øvrige leiligheter i prosjektet. Høyt, fritt, lyst og usjenert. Takhøyden i kjøkken/spisestue er hele 4 meter (3,3 meter i øvrige oppholdsrom) og glassflaten som rammer inn utsikten er enorm. Leiligheten har en nydelig, privat takterrasse på ca. 50 m² med gode sol- og utsynsforhold mot parken.

Kjøkken
Med umiddelbar nærhet til både spisestuen og terrassen er kjøkkenet, som har innredning fra svenske Kvänum, laget for å være stedet man møtes i leiligheten.

Stue
Mot kjøkken og spisestue
Spisestue fra mellomgang

Her skal det være enkelt å trives, både for kokken og gjesten, kjøkkenet er tegnet unikt for leiligheten med akkurat dette i tankene. Store vindusflater og god takhøyde gir rommet en luftig atmosfære.

Kjøkkeninnredningen er av svært høy kvalitet og er komplett levert for innflytting. Blant annet vil vi nevne skuffer i heltre, benkeplate i komposittsten og komplett sett hvitevarer. Miele oppvaskmaskin, mens kjøl/frys, stekeovn og induksjonstopp med ekstra bredde er fra Gaggenau. Ventilator fra Fjäråskupan.

Under overskapene er det installert LED-lys over to utslagsvasker med armaturer fra tyske Dornbracht. Benkeplate i komposittstein (knust og limt stein) med tykkelse på 20 mm, noe som gjør den sterkere og mer holdbar enn ordinær naturstein og heltre.

Bad og vaskerom
Badene er utstyrt med snekkerbyggede servantinnredninger, med spesialtilpasset corianbenk og integrert vask.

Skuffene i servantinnredningen er utført med eikefinerte fronter, og er grepfrie. Kantlister i heltre, og ettgreps blandebatteri fra Dornbracht. Dusj med innebygget dusjarmatur fra Tapwell med håndholdt dusj og rainshower fra tak.

Gulvene er belagt med delikate fliser med størrelse 60/60 cm. Mosaikkfliser i dusjnisje, samt på veggene i dusjsonen. De øvrige veggene leveres på moderne og tidsriktig vis med malt våtromsstrie. Bad 2 er i tillegg utstyrt med innfliset badekar og armatur fra Dornbracht.

Eget, praktisk vaskerom/grovkjøkken med adkomst fra kjøkken. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt plass til hyller og oppbevaring.

Soveromssuiter og Soverom
Soverommene, som ligger tilbaketrukket fra entré og oppholdsrom, har både godt lysinnslipp og et godt soveklima (det er installert fanciol/kjøling i himlingene).

Mellomgang med garderobe
Utgang til privat takterrasse på 50 m²

Leiligheten har to soveromssuiter med eget bad og hovedsoverom har utgang til privat takterrasse.

Det tredje soverommet er tilknyttet gjestebad praktisk beliggende rett ved..

Garderobe
Samtlige soverom, mellomgang og garderobe er innredet med garderobeskap fra Hødnebø Snekkerverksted. Skapene er stedstilpasset med foringer slik at de dekker hele høyden fra gulv til tak. Dører har slette og malte overflater. Innvendig innredning er utført i melamin, utseende i mørke toner. Alle innvendige skuffer har softclose, og skapene er komplett innredet med hyller og opphengstenger.

Innvendig gulv
Det er lagt 21 mm en-stavs eikeparkett (bredde på 200 mm) med 6 mm slitesjikt. I de aller fleste rom er det vannbåren varme (jordvarmeanlegg). For øvrig delikate fliser i entré og baderom med elektriske varmekabler.

Gass og gasspeis
Gasspeis type Vision Line 650 B med glass på tre sider, styrt med fjernkontroll. Utslipp fra gasspeis gjennom yttervegg. Gassuttak til grill/varmelamper på privat takterrasse. Felles gasstank er nedgravd og hver enkelt leilighet har egen måler for forbruk.

Belysning
Leiligheten er lyssatt med en omfattende lysplan levert av Flos.

Det er en kombinasjon av innfelte spotter, utenpåliggende spotter, samt lampepunkter der det er naturlig å ha nedhengende lamper. Rikelig med stikkontakter, uført i farger tilpasset veggfarge.

Konstruksjon

Topp moderne konstruksjon opphørt iht. TEK 10 med bærekonstruksjoner i betong og stål. I korte trekk innebærer byggemåten strenge krav til levestandard, konstruksjon, isolasjon og ventilasjon. Det er installert vannbåren gulvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir et lavere energiforbruk og bedre bomiljø. For øvrig gjør byggemåten i betong/stål at leiligheten er godt isolert med hensyn til både lyd og klima.

Fasadene oppbygd opp med isolerte stendervegger er utvendig forblendet med lys grå tegl i langformat fra danske Randers. Dette er en eksklusiv bløtstrøken teglstein som gir bygget det ekstraordinære uttrykket. Større vinduer og glasskyvedører med energiglass og karmer av pulverlakkert aluminium med tilhørende beslag. De fleste av vinduene mot syd og vest er utstyrt med utvendig solavskjerming.

Flatt tak med sedumgress hvor takvann ledes i sjakter ned og ut av bygget. Rekkverk på takterrassene har dyp teglbrystning, hvilket besørger lite sjenanse mot naboer i underliggende etasje.

Bebyggelse

Prosjektet består av 18 leiligheter med størrelser fra 90 til 287 m². Leilighetene er fordelt i 6 frittliggende hus over to etasjer, med tre til fire leiligheter i hver. Husene er plassert symmetrisk i to rekker, slik at de omkranser den fantastiske parken som ligger i midten. Avstand mellom rekkene er ca. 65 meter. Toppleilighetene som denne er en klasse for seg og har store takterrasser på samme plan som leiligheten.

Tomt

Sameiets felles eiet tomt er på 4 330 m². Som eier vil man også være en del av ett realsameie som utgjør den fredede, engelske parken på 3 653 m². Hver enkelt seksjon, samt den opprinnelige hovedbygningen, vil ha likelydende eierandel her.

Parken er prosjektets naturlige senter, samtidig som den skaper luft og rom mellom bygningene. Parkmessig anlagt med stier og vannspeil, innbyr den til ro og refleksjon, og er et godt sted å hvile øynene på, både innenfra og fra uteplassen. Å kunne tre inn i en slik hage og kunne kalle den sin egen, er et privilegium som er få forunt.

Sesongmessige forhold gjør at tomten ferdigstilles sommer 2019. Det er på sameiets side gjort tilbakeholdt som sikrer gjennomføring av dette.

Plass til bilene

Det medfølger totalt 3 garasjeplasser i underliggende anlegg, adkomst direkte med heis eller trapp. Mulighet for kjøp av flere plasser for kr. 750 00,- pr. plass. To av plassene ligger ved siden av hverandre og har direkte adkomst til romslig bod på ca. 26 m². Det er totalt 6 innvendige gjesteplasser i prosjektet (4 i østrekken og 2 i vestrekken)

Garasjeanlegget er isolert, og har oppvarming med varmluftsport. Det betyr at garasjen vil ha jevn og behagelig temperatur året rundt. Alle vegger er malt i lyse, pene farger, det er slitesterkt polyuretanbelegg på gulv, og selvsagt komplett belysning i alle soner.

Adkomst

Hovedadkomst er fra Admiral Børresens vei, som leder til garasjeanlegg med skiltleser og heisadkomst direkte inn i leiligheten. For øvrig brosteinsbelagte internveier som leder til privat inngangsparti.

Oppvarming

Meget behagelig oppvarming med gulvvarme i de aller fleste rom med vannbåren varme (felles jordvarmeanlegg). Elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom. Ekstra stor gasspeis av type Vision Line 650 B med glass på tre sider i stue.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Bygdøynes. Sameiet består av 18 boligseksjoner, 15 næringsseksjoner (ekstra boder og garasjer), og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter iht. sameiets praksis. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og budsjett som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Bygdøy skole.

Andre forhold

Seksjonen har feilaktig tillagt 4 garasjeplasser. Dette vil bli rettet opp ifbm reseksjonering som antas foretas sommer 2019. Kjøper plikter å samtykke til slik reseksjonering.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Garantier

Boligene selges i henhold til bustadoppføringslova, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til
bustadoppføringslova § 47.

Bod

Praktisk vaskerom/bod med adkomst fra mellomgang (bak kjøkkenet). For øvrig stor og fin bod på ca. 26 m² tilknyttet 2 av de 3 garasjeplassene som medfølger.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen (kopi av dokumentene kan fås ved henvendelse til megler):

28.02.1857
Dagboknummer 900090 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Bestemmelse om gjerdeplikt Bestemmelse om veg
Bestemmelse om båt/bryggeplass
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

01.07.1910
33, dagboknummer BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
RETT FOR KOMMUNEN TIL Å ANLEGGE OG VEDLIKEHOLDE
LEDNINGER MV

16.08.1912
10 Dagboknummer BEST. OM BÅT/BRYGGEPLASS
Bestemmelse om veg

17.12.1915
245, dagboknummer RETTIGHETER IFLG. SKJØTE
Bestemmelse om båt/bryggeplass

VEDR. BNR 288
02.03.1928
12 Dagboknummer BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

01.03.1961
2334, dagboknummer BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
VEDR. HOBBY-VEKSTHUS
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Servituttene vil ikke blir slettet, slik at de blir værende på hver enkelt seksjons grunnboksblad. Det understrekes at servitutten
om rett til båt/bryggeplass ikke medfører noen rettigheter for sameiet/sameierne, da eventuelle rettigheter knyttet til dette ligger til det gamle hovedhuset som skal fradeles.

Heisene i Bygdøynesveien har adkomst direkte inn i hver enkelt leilighet. For å sikre forsvarlig adkomst og evakuering ved; brann,
evakuering av innestengte personer, kontroll og reparasjon er det nødvendig med tilpassede tiltak. Tiltakene er obligatoriske og forutsatt tinglyst og bindende for alle sameiere. Tiltakene er spesifisert i eget vedlegg til kontrakt. Vedlegget kan fåes ved
henvendelse til megler. Selger har fullmakt til å la tinglyse alle nødvendige servitutter som er nødvendige for å gjennomføre prosjektet.

De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Andel fellesgjeld

Sameiet er etablert uten gjeld og det er ingen andel fellesgjeld tilknyttet seksjonen.

Regnskap

I budsjett for første driftsår er det budsjettert med at sameiet skal gå med kr. 303 800,- i overskudd. Budsjettet er basert på en nøktern vurdering av kostnadene. Ønsker man en høyere grad av service, vil man måtte regne med høyere kostnader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett.

Eier

Bygdøy Boligutvikling DA

Formuesverdi

Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Skatteetaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger
mann måtte eie). Interessenter oppfordres til å sjekke: www.skatteetaten.no eller kontakte megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret ligningsverdi for boligene.

Overtagelse

Boligen er ferdigstilt og kan overleveres etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Evt. mulighet for utleie

Eier får full råderett over egen seksjon og kan fritt leie den ut til boligformål.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse for oppføring av eiendommen datert 29.01.2019. Det er selgers ansvar å besørge og bekoste utstedelse av ferdigattest så snart det lar seg gjøre.

Forretningsfører

Enqvist Eiendoms AS

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anlegg:
• Boligbebyggelse
• Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur
• Hensynssone - Bevaring kulturmiljø H 570

Reguleringsplanen ble vedtatt i Oslo bystyret den 2. mars 2016. Grad av utnytting skal ikke overstige BYA 24 %. Søknadstegninger, reguleringskart med tilhørende bestemmelser oppbevares hos megler og kan utleveres ved forespørsel.

Offentlige planer

Ingen kjente planer som berører eiendommen direkte.

Konsesjonsplikt

Ingen.

Odelsrett

Ingen.

Forkjøpsrett

Ingen.

Forbehold

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i
kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til dette.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i budskjema/midlertidig kjøpekontrakt. Ved eventuell endring i eierskap eller navnendring fra kjøpers side etter bud/ aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 25.000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers
forutgående samtykke. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse, prospekt og salgsoppgave.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Megler har et vederlag på 1,25 % av salgssum inkl. mva., i tillegg til en bonusordning på til godeser megler relatert til salgsfremdrift og prisoppnåelse. Dersom handel ikke kommer i stand, har megler ikke krav på provisjon. Vederlag og utlegg betales av selger.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Vika
Postboks 1613 Vika, 0119 OSLO
0119 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 998387361

Megler

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer