Bygdøynesveien 26

Bygdøynesveien 26

Prisantydning 23.000.000,-
Omkostninger 535.422,-
Totalpris 23.535.422,-
P-rom 266m2
Byggeår 1955
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1379m2
 • Bruksareal
  297m2
 • Bruttoareal
  326m2
 • Ligningsverdi
  3.542.307,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

BYGDØY - Villa i grønn oase - båtplass - strandparsell - 1379 m² - sol fra morgen til kveld - grenser til 3 mål friareal

Høydepunkter

- Privat båtplass 100 meter fra boligen med sti fra hagen.
- Bruksrett til felles strandparsell nederst i Herbernveien.
- Helt usjenert solrik tomt på 1379 m².
- Sol fra tidlig morgen til sen kveld(Ca kl. 22 midtsommer)
- Grenser til grønt friareal.
- Svært barnevennlig i rolige, landlige omgivelser.
- Bod/anneks innredet til gjestedel med innlagt strøm og vann.
- Dobbelgarasje på innkjørsel med lagringsplass.
- Rammetillatelse til å oppføre enebolig med 600 m² BRA på eiendommen.
- Eiendommen må oppleves!

Beliggenhet

Flott beliggenhet på Bygdøy, rolig og tilbaketrukket med stor solrik hage som grenser til grønt friareal. Sol fra morgen til sen kveld. Det går sti rett fra hagen via romslig friareal (ca. 3 mål) ned til egen privat båtplass med god dybde og ca. 4.5 m. bred, i Langviksbukten. Idyllisk beliggenhet - en oase for barnefamilier. Kort vei til felles strandparsell i Herbernveien, offentlig kommunikasjon og ferge sommerhalvåret inn til Aker Brygge fra Kon-Tiki museet. For øvrig fantastiske friområder på Bygdøy med flere badestrender, flott turområde i Kongeskogen og kort vei inn til sentrum.

Innhold

Bebyggelsen på eiendommen består av frittstående villa over 3 plan, dobbelgarasje, innredet dukkehus og innredet bod/anneks.

Hovedhuset:
Kjeller (117 m²):
Trappegang, vaskerom, snekkerbod, 2 boder (den ene innredet som vinkjeller), kjellerstue med peis, separat wc, fyrrom med dusj og servant, badstue, gang med utgang til kjellergang/trapp med adkomst fra hage via kjellerlem.

1. etasje (121 m²):
Gang/entré, separat wc, garderobe, hall, 2 soverom, bad/wc med adkomst fra begge soverom og hall, romslig stue med peis, kjøkken med tilhørende spiseplass.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer