Bygg 01 - Bøkkerveien 12 C, leilighet J306

Bygg 01 - Bøkkerveien 12 C, leilighet J306

Prisantydning 4.890.000,-
Omkostninger 133.792,-
Totalpris 5.023.792,-
P-rom 45m2
Byggeår 1933
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

VINSLOTTET | Ny og lekker 2-roms m/3,7 m takhøyde, hems og parkering | Historisk bygg | God standard | Ferdig 18. mai 20

Høydepunkter

Bygg 01 - Vinslottet på Hasle er et helt spesielt leilighetsprosjekt, hvor Vinmonopolets gamle lokaler skal transformeres til butikker, cafèer og ikke minst ca. 223 unike leiligheter. Leilighetene er utformet med særlig fokus på høy arkitektonisk kvalitet, arealeffektive planløsninger, romslige balkonger/terrasser og et varig, tiltalende og representativt estetisk uttrykk på bebyggelsen og uteområdene, med respekt for byggets vernestatus. Det anerkjente arkitektfirmaet Kristin Jarmund Arkitekter har artikulert særpregede leilighetsbygg med vakre fasader og spennende planløsninger. Utbygger har lagt listen litt høyere når de har valgt kvalitetene i prosjektet med blant annet gulvvarme, ingen skjemmende radiatorer, det nye kjøkkenet ditt er av norsk kvalitet fra Sigdal. Her kan du velge en serie i enten klassisk eller moderne stil. Gleden av å bo i leilighet forsterkes av gode utearealer. Bygg 01 omkranses av et utbant bymiljø med flott privat park midt i prosjektet. Byggene får spennende inngangsparti og utearealene preges av flotte torg, brede fortau og spennende fasader på omkringliggende bygg. Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man bedre livskvalitet og ny energi.

Bygg 01, leilighet J306 - kort fortalt:
J306 er en av de bedre leilighetene i prosjektet og har en svært god intern beliggenhet med vestvendt utsikt og park foran. Leiligheten har en takhøyde på 3,7 m, historiske vinduer og hemsløsning over entré og baderom. Gode tilvalg er bestilt med blant annet hvitevarepakke fra Miele, oppgradert benkeplate og garnityr på kjøkken, samt takdusj på baderom. Med leiligheten følger det parkeringsplass i kjeller.

- Planlagt overtagelse 18. mai 2020
- Velegnet såvel som til bolig som til utleie- og pendlerleilighet
- Vestvendt utsikt og park foran
- Heis
- 3,7 m i takhøyde og store historiske vinduer

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer