Colbjørnsens gate 13 A

Colbjørnsens gate 13 A

Prisantydning 10.200.000,-
Omkostninger 266.242,-
Totalpris 10.466.242,-
P-rom 141m2
Byggeår 1896
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.500,-
  • Ligningsverdi
    2.493.645,-
  • Energimerke
    G – oransje

Kort om eiendommen

Stor og fin 5-roms m/peis, 4 sov., 2 bad. Attraktiv beliggenhet! Mulighet for hybel. Noe oppussing må påregnes.

Høydepunkter

Stor og fin 5-roms selveierleilighet med fire soverom, to bad, peisovn, stor takhøyde og gode dagslysforhold.

Det er adkomst til leiligheten både fra felles hovedtrappegang og felles baktrapp. Det burde være muligheter for å ha hybel i bakkant av leiligheten.

Det er gjort noe overflateoppussing i leiligheten i senere tid, bl.a. ble hovedbadet oppusset i 2011, og leiligheten ble sist malt høsten 2018 (hovedsoverom malt i 2020). Oppussing må dog påregnes.

Seksjonen disponeres én bod på ca. 2,7 kvm i felles baktrapp, én bod på loft (ikke oppmålt) og én bod på ca. 22 kvm i kjeller.

Attraktiv og sentral beliggenhet i Colbjørnsens gate på Frogner, med kort spaseravstand til Uranienborgparken, Slottsparken og Hydroparken, samt til et mangfold av servicetilbud som kaféer, små nisjeforretninger, dagligvarehandler, restauranter, offentlig kommunikasjon m.m.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet i Colbjørnsens gate på Frogner, et meget hyggelig område med kort spaseravstand til store flotte grøntarealer i bl.a. Uranienborgparken, Slottsparken og Hydroparken.

Nærområdet med bl.a. Skovveien og Frognerveien, har et mangfold av servicetilbud som kaféer, små nisjeforretninger, dagligvarehandler, restauranter, offentlig kommunikasjon, skoler (bl.a. Uranienborg skole, Den Franske skole og Hartvig Nissen vgs.), barnehager m.m. Det er i tillegg kort vei til Bogstadveien/Hegdehaugsveien så vel som til Vestkanttorget, sentrum og Aker Brygge.

Colbjørnsens gate fikk sitt navn i 1866 og er oppkalt etter lagmann Herman Colbjørnsen (1727-94), som eide løkka Incognito. Østre del av gaten ble utparsellert til bebyggelse i slutten av 1860-årene, mens vestre del består for det meste av bygårder fra høykonjunkturen i 1890-årene.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.