Cort Adelers gate 14

Cort Adelers gate 14

Prisantydning 6.900.000,-
Omkostninger 186.542,-
Totalpris 7.086.542,-
P-rom 65m2
Byggeår 1956
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.021,-
  • Ligningsverdi
    1.730.560,-

Kort om eiendommen

VIKA - Stilfull og attraktiv 3-roms leilighet med svært sentral og sentrumsnær beliggenhet. Heisadkomst. Store vindusflater.

Høydepunkter

- Attraktiv og hyggelig leilighet beliggende høyt og fint til i byggets 6.etasje med heisadkomst
- Boligen har en gjennomgående god standard og en praktisk planløsning med to soverom av god størrelse
- Leiligheten egner seg også godt som utleieobjekt
- Det er i tillegg hyggelig inngangsparti med lobby og sittegruppe.
- Boligen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde med nærhet til alt man ønsker seg i hverdagen
- Fra leiligheten er det blant annet kun få minutters gange til Aker Brygge og Solli Plass
- I tillegg er det umiddelbar nærhet til en rekke servicetilbud, offentlig kommunikasjon og grønt- og parkområder

Beliggenhet

Attraktiv og meget sentral beliggenhet i Vika. Her vil du bo med det meste Oslo by har tilby i umiddelbar nærhet, med blant annet nye Via Village som man finner 50 meter unna med mangfoldige arbeidsplasser og rikelig med servicetilbud som Gutta på Haugen, Meny dagligvare, apotek, Mester grønn blomsterbutikk, moderne "food court" med rikelig med restauranter, Mamma pizza, Gastroteket, Pels frisør, med mer. Det er hele 5 matbutikker innenfor 200 meter omkrets med blant annet søndagsåpen Joker butikk 20 meter fra ytterdøren.

Umiddelbar nærhet til trikk (ruseløkka trikkestopp) samt få minutters gange til Solli plass (100 meter unna) hvor man finner et mangfold av servicetilbud og rikelig med kollektivavganger (trikk og buss). Det er kun noen få minutters gange til Nationaltheatret hvor man finner tog, t-bane og flytoget (som tar deg ca 35 min fra ytterdøren til Gardemoen).

Her har du gangavstand til det aller meste Oslo har å tilby; Aker Brygge, Tjuvholmen, Karl Johan og Bygdøy Allé med et stort utvalg av forretninger, kaféer, restauranter og diverse andre servicetilbud.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer
Portrettbilde av Ingrid Husby

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Kontakt Ingrid på e-post
ih@sem-johnsen.no

Kontakt Ingrid på telefon
90 99 84 20

Ingrid er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo og har vært i bransjen i 5 år. De første 3 årene i sin karriere jobbet hun hos DNB Eiendom på Ullevål. Gjennom disse årene har hun opparbeidet seg god kunnskap om hele byen, fra leiligheter i indre by til familieboliger i omkringliggende strøk.

Ingrid jobber i team med Kristine Grønn, som sammen er svært opptatt av at alle kunder skal føle seg godt ivaretatt og prioritert gjennom hele salgsprosessen. Samtidig har Ingrid et stort fokus på faglig kvalitet slik at kundene alltid får trygg og riktig veiledning fra start til slutt. Hun er blid, tilgjengelig og alltid klar for å gi det lille ekstra.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Cort Adelers gate 14? Klikk her