D11 Kambeseth, Skirvedalen

D11 Kambeseth, Skirvedalen

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 13.754,-
Totalpris 3.963.754,-
P-rom 110m2
Byggeår 2020
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Selveier

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF / Leder Nyeboliger

Megler: Christopher Lejonberg

Kort om eiendommen

NÅ STØPES PLATA PÅ NY HYTTE I SKIRVEDALEN: Moderne fritidsbolig. 2 stuer, 4 sov, 1 bad, 1 wc. 20 m² overbygget terrasse

Beliggenhet

Skirvedalen ligger i Tinn kommune i Telemark, øst for Rivsfjell og vest for Vegglifjell. Beliggende i utkanten av Hardangervidda, har man fantastisk natur og et glimrende utgangspunkt for den som søker friluftsliv og naturopplevelser hele året.

Her er det kort vei til fjellet og det store fiskevannet Lufsjå som ligger ca. 1215 m.o.h. Et yndet sted for fiske både sommer og vinter. Fjellet og skogene har et rikt plante og dyreliv. Vinterstid vil det være et godt opparbeidet nett av skiløyper både nede i dalen og i fjellet. Se www.ut.no/hytte/101178/skirvedalen-fjellstue for mer info om Skirvedalen fjellstue, og www.skirvedalen.info for oppdatert løypeinfo i sesongen.

Gaustaområdet med skisenter og Gaustatoppen ligger ca. 45 min kjøring unna. Skianlegget er et av de raskest voksende i landet, og tilbyr varierte bakker for alt fra barn og nybegynnere til erfarne og frikjørere.

Om sommeren kan området by på mange aktiviteter som sykkelturer, topptur til Gaustatoppen. Eller hva med en båttur i Tinnsjøen? Det er mulig å leie kano i Austbygdi på Sandviken Camping. www.sandviken-camping.no

Det er også mulig å oppleve seterliv på Håvardsrud, en tradisjonsrik norsk seter hvor man kan kose seg og bli kjent med gårdsdyr. Gå inn på www.seterliv.no.

For den jaktinteresserte kan området tilby jaktmuligheter innenfor Statskog sitt område.

Matrikkel

Gnr.25 Bnr.58 i Tinn kommune

Adresse

D11 Kambeseth, Skirvedalen
3650 Tinn austbygd

Prisantydning inkludert omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning)

Megler

Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF / Leder Nyeboliger

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Christopher Lejonberg er leder for Sem & Johnsen Prosjektmegling, og har 13 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. I denne perioden har han bistått i mer enn 1 400 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) parallelt med at han har solgt brukte boliger og fritidsboliger i Oslo og omegn.

Les mer