Dagaliveien 14B

Dagaliveien 14B

Prisantydning 7.550.000,-
Omkostninger 193.972,-
Totalpris 7.743.972,-
P-rom 97m2
Byggeår 2003
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.400,-

Kort om eiendommen

SLEMDAL - Lys og hyggelig 3 roms leilighet - heis - garasje - gode solforhold- utsikt

Høydepunkter

Eksklusivt leilighetsbygg
Rolig beliggenhet
Heis
Garasje
Stor balkong
Pene felles arealer
Utsikt

Beliggenhet

Eiendommen ligger tilbaketrukket ned liten stikkvei mellom Dagaliveien og Bjørnveien. Den ligger høyt, fritt med fin utsikt og meget gode solforhold. Stille og rolig område. Etter får minutters gange er du i marka med milevis med tur og rekreasjonsmuligeter sommer som vinter. Kort vei til skoler, kommunikasjoner og forretninger på Slemdal. De fleste servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 2 400 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 1314,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 97 m2 som omfattes av entré, hall, garderobe, bad/vaskerom, stue, spisestue/kjøkken, 2 soverom og wc
sekundærrom utgjør 2 m2 som omfattes av garderobe.

Bod i kjeller, felles bod og garasjeplass til en bil.

Standard

Eksklusivt leilighetsbygg med kun 4 seksjoner over 2 plan pluss garasjekjeller. Eiendommen er godt vedlikeholdt. Heis fra garasjeplan.

Pen, lys og gjennomgående hjørneleilighet med stor veranda. Leiligheten inneholder: entré med garderobe, hall, separat wc, 2 soverom der begge har skyvedørsgarderobe og hovedsoverommet har eget walk in closet i tillegg.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.