Dalsveien 18

Dalsveien 18

Prisantydning 16.500.000,-
Omkostninger 395.699,-
Totalpris 16.895.699,-
P-rom 240m2
Byggeår 1947
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1105m2
  • Bruksareal
    279m2
  • Bruttoareal
    316m2

Kort om eiendommen

SMESTAD/SLEMDAL - Flott villa med pent opparbeidet skjermet hage - Sol fra morgen til kveld - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet0376

Beliggenhet

Flott enebolig beliggende mellom Slemdal, Vinderen og Smestad i et etablert og rolig boligområde. Sentral og usjenert beliggenhet med korte avstander til forretninger og servicefunksjoner. Offentlig kommunikasjon i nærheten med bussholdeplass ved Tråkka og Bernhard Herres vei, samt T-bane ved Vinderen og Smestad. Barnehager og skoler for alle trinn i nærområdet.
Kort vei til Hemingbanen som er et flott idrettsanlegg med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, idrettshall for håndball og basket, samt en nyere hall med fire tennisbaner og stor, nedfelt trampolinegrop. Boligen ligger i nærhet til tursti som tar deg innover i Nordmarka, med milevis av tur- og skiløyper, slalåmbakke, samt flere idylliske badevann som for eksempel Holmendammen.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 20 396,54 pr År
Eiendomsskatt kr. 9 990,- pr for 2016.
Totale kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt: kr. 30 386.54,- (2016).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik enebolig over 3 plan, samt lagringsloft. Integrert garasje i kjelleretasjen, samt biloppstillingsplass på terreng iht. sameiets vedtekter (vil bli opprettet). Dette salget gjelder fremtidig seksjon 1 (seksjoneringsbegjæring er sendt til behandling hos Oslo PBE).

Kjeller:
Primærrom utgjør 36 m² som omfattes av gang/trappegang, vaskerom, innredet rom/gjesterom, gang og separat wc. Sekundærrom utgjør 37 m² som omfattes av bod og integrert garasje med tilstøtende bod.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer