DAMPLASSEN 22

DAMPLASSEN 22

Prisantydning 12.950.000,-
Omkostninger 11.472,-
Totalpris 13.029.557,-
P-rom 131m2
Byggeår 1920
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  6.331,-
 • Fellesformue
  3.275,-
 • Fellesgjeld
  68.085,-
 • Ligningsverdi
  2.070.198,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Stor og lys 5-roms endeleilighet på Damplassen, hjertet av Ullevål Hageby. 3 ildsteder.

Høydepunkter

Stor og lys gjennomgående endeleilighet på ett plan
Fleksibel planløsning
God takhøyde
Fløydører
3 ildsteder
Flott beligenhet med utsikt over Damplassen
Nydelig felles hage
Stor bod/skriverstue på loftet
Stor kjellerbod

Beliggenhet

Nydelig beliggenhet på dylliske Damplassen med fontene, koselige interiørbutikk, blomsterbutikk, pizzarestaurant, delikatessebutikk/dagligvare og Åpent Bakeri med nydelige bakervarer og smakfull kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. Eventyrplassen ligger ett par minutter unna og tilbyr flott skøytebane på vinterstid og lekeplass og fotballbane om sommeren. Nærmeste handlesenter er Ullevål Stadion med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud: apotek, vinmonopol, Jernia, Coop Max, blomsterforretning, Milslukern, Elixia etc. Kiwi og stor Elkjøp Megastore vis-a-vis Ullevål Stadion, samt Domus Athletica med svømmehall, treningsstudio og squashhaller i nærområdet. Sentralt beliggende med kun få minutters gange til Forskningsparken og Ullevål Stadion T-banestasjon hvor bane 6 og 4 (Sognsvann-Storo/ Nydalen-Bergkrystallen) tar deg til Majorstuen eller Nydalen på under 5 minutter), samt bane 3 til Mortensrud. Kort spasertur til trikkestopp på John Colletts Plass, busstopp langs Sognsveien (25/22) og flybuss på Ring 3. Gang-/sykkelavstand til arbeidsplasser som NRK, Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Forskningsparken, Universitetet, Idrettshøyskolen, Storo, Nydalen. Kort vei til unike Marka med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter hele året, 7 minutter til Sognsvann med t-banen. Skoler finnes i nærområdet for alle trinn: Ullevål barneskole og Berg barneskole, Marienlyst ungdomsskole. Godt barnehage tilbud med prioritet for beboerne i Ullevål Haveby i nærmiljøet.

Megler

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.