Saga Terrasse L3-403

Saga Terrasse L3-403

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.490.000,-
 • Totalpris
  4.502.504,-
 • Bruksareal
  75m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Dampsaga Allé 4 - Saga Terrasse 4

Beliggenhet

Saga Terrasse 4 kommer nå for salg!
Dette trinnet vil bestå av 2-, 3, og 4-roms leiligheter fordelt på to bygg på hhv. fem og åtte etasjer. Alle leilighetene vil få parkering og hvitevarer inkludert i prisen. Det vil bli vannbåren gulvvarme og leilighetene vil få romslige balkonger / uteplasser.

L3 blir et bygg med 14 leiligheter som ligger langs med toglinja. Her kan du velge blant 2, 3 og 4-roms leiligheter fra 38 til 107 kvm.
H3 blir et bygg med 42 leiligheter som ligger i gårdsrommet. Her kan du velge blant 3- og 4-roms leiligheter fra 54 til 98 kvm.
Felles for alle leilighetene er at de får vannbåren varme, det medfølger hvitevarer på kjøkken og parkering inkludert i prisen. Flere av leilighetene får to balkonger, og det er også et par leiligheter som får store, private terrasser på opp mot 30 kvm!
Forskudd på kr. 100.000,-, 5% ved byggestart og resterende del av kjøpesum ved overtagelse som antas å bli rundt 4. kvartal 2021.

Sagabyen/Saga Terrasse ligger rett ved Jessheim sentrum, med togstasjon like ved. I umiddelbar nærhet finner du også treningssenter, dagligvareforretning, legesenter m.m. Det er planlagt ny overgang til stasjonen som vil gjøre veien over til Storgata og storsenteret på Jessheim enda kortere enn hva den er i dag. Saga Terrasse vil få fine park- og uteområder samt eget smørerom for ski og mekkerom for sykler. Det vil bli et stort garasjeanlegg med gode parkeringsmuligheter! Med kun 5 minutter å gå til turstier og skogsområder må en si at alt en trenger er innen rekkevidde.

Kjøkken
Kjøkken innredning av typen Uno Hvit fra Sigdal, med laminat benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum. Overskapene leveres med høyde ca. 228cm fra gulv. Det monteres lysarmatur under overskap. Over plass for komfyr leveres avtrekkshette av typen volumhette rustfri front. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Overflater
Gulv: Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 14mm 3-stavs parkett i eik med hvit mattlakk som standard.På bad leveres keramiske fliser på gulv i format 30 x 30 ogvegger20 x 50. I nedsenket dusjsone på bad leveres tilsvarende gulvflis i mindre format enn gulv forøvrig. Gulv i våtrom med sluk leveres med gulvvarme (planlagt el. varmekabler). På separat WC leveres ikke varme i gulv, men fliser og sokkelflis i samme utførelse som gulv på bad.

Vegger: Innvendige vegger av gips og betong males i lysfarge. På separat WC leveres malte vegger. Vegger kan få synlige sprinklerhoder.

Himlinger/Innkassinger: I boligrom leveres malt himling i betong, med synlig V-fuger. Der himling fores ned, leveresmalt gips. Rør- og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger eller helt eller delvis i nedforede gipshimlinger. I bod/bodskap vil det leveres synlige rør og kanaler. Himling males i lys farge. Alle himlinger får synlige sprinklerhoder.

Garderobe/Bad
På bad leveres hvit servant nedfelt i plate eller over servantskap. Videre leveres ettgreps servantbatteri, speil over baderoms-innredning, stikk på vegg ved innredning, LED downlights -4 stk i stort bad og 2 stk i lite bad i himling. Lys over speil, vegghengttoalett i hvitt porselen med dempesete samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Rette dusjvegger i glass. Dusjsone er nedsenket med ca en flistykkelse.

Det er avsatt plass, og det leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel) i hovedbad i alle leiligheter. I WC leveres vegghengt klosett, servant og speil med belysning.

Elektrisk
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsettfra ved enkelte betongvegger/leilighetsskillevegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i betonghimling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov og etter forskrift NEK400:2018. På bad og i entré leveres LED downlights i himling med dimmer. Lyslist med downlights monteres under overskap på kjøkken. Stikkontakt monteres på vegg mellom overskap og benk. Det vil bli montert stikkontakter forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.

Fellesarealer
Det sentrale området øst for Jessheim jernbanestasjon får en moderne og bymessig karakter, med sentrumsbebyggelse, torg, plasser, park og bygate. De ulike uterommene vil invitere til forskjellig type opphold og lek for alle brukergrupper, samt skape et aktivt byliv.

Den tette tilknytningen til stasjonen og sentrum gir en naturlig knutepunktstatus for den nye bydelen Sagabyen med Saga Senter, Saga Atrium, Saga Terrasse og Saga Nord. God eksponering mot den nye Sagaparken knytter bygget til Jessheim stasjon. Via planlagt ny gangforbindelse over jernbanen knyttes bygget også godt til resten av sentrum.

Nærmiljø
Sagabyen blir den nye grønne bydelen i Jessheim sentrum med nærhet til alt. Bydelen får flotte bygningsvolumer som omkranser lyse og luftige fellesområder. På Saga senter, som ligger like ved, finnes både dagligvareforretning, treningssenter og villmarksbutikk.

Tomt

Eiet tomt: kvm.

Parkering

En parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger. Evt. ekstra plass kan kjøpes for kr. 250.000,- pr. stk.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme fra lokalt varmeanlegg. Oppvarming på baderom kan bli elektrisk eller vannbårent gulvvarme. Det kan i enkelte rom ikke bli montert varmekilde, da energibehovet i den enkelte leilighet er dekket av øvrige varmekilder.
Sameiet vil bli tilknyttet fjernvarmeanlegg / nærvarmeanlegg. Det monteres fellesmåler for fjernvarmeanlegget. Den enkelte leilighet belastes i henhold til eierbrøk (BRA). Sameiet tegner abonnement på vegne av seksjonseiere.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer