Darres gate 12

Darres gate 12

Prisantydning 6.850.000,-
Omkostninger 182.792,-
Totalpris 7.032.792,-
P-rom 68m2
Byggeår 2010
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Mandag 13. apr.
  Kl. 14.30 – 15.30

Meld deg på visning her

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Thomas Koren

Christer Holmen

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.797,-
 • Fellesformue
  12.226,-
 • Ligningsverdi
  1.346.032,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys og tiltalende 4-roms fra 2010 med pen standard. Romslig solrik balkong. Heis. Supersentralt beliggende. Garasjeleie.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i populære Waldemars Hage ved Alexander Kiellands plass, midt mellom St.Hanshaugen og Grünerløkka. Området er stilfullt inngjerdet, noe som holder uvedkommende ute, og barna inne. Waldemars Hage er et svært populært sted å bo, og beboerne spenner fra barnefamilier til enslige, både yngre og eldre.

Eiendommen ligger i et sentralt og veldig idyllisk område, sideliggende ved Akerselva. Området er fylt med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv, mat og drikke, og er et fantastisk utgangspunkt til alle deler av byen. Ikke minst ligger berømte Vulkan få minutters gange fra eiendommen - et populært område med blant annet stort matmarked, treningssenter og konsertlokaler.

Nærområdet er opparbeidet med gangveier, utearealer og egen bro over Akerselva til Grünerløkka. Langs Akerselva kan du spasere ned til sentrum, eller opp forbi Nydalen, Frysja og videre innover mot Maridalsvannet.

Ellers er det kort vei til fotballbaner, basketballbaner, lekeplasser, idrettshall og svømmehall, samt ett av Nord-Europas mest moderne kinoanlegg i Ringnes Park Senter. Boligen ligger også i nærhet til flotte park og grøntområder som f.eks. St. Hanshaugen, Sofienbergparken og Birkelunden med et yrende folkeliv, arrangementer og konserter om sommeren.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Coop Mega og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Kiellands Hus og St. Hanshaugen senter et variert utvalg, mens Mathallen sørger for en kulinarisk arena med sine unike smaksopplevelser.

Alexander Kiellands plass ligger rett ved boligen og er et pulserende knutepunkt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Her finner du et svært godt offentlig kommunikasjonstilbud via buss, trikk og flybuss. Blant annet trafikkerer buss nr. 21, 33, 34 og 54 stedet. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Oslo S, 6 min til Majorstuen, 9 min til Nydalen, 18 min til Oslo lufthavn og 20 min til Sandvika.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Thomas Koren

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Thomas på e-post
tk@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
45 00 46 64

Thomas Koren har jobbet som eiendomsmegler siden 2006, og har lang erfaring med både brukte og prosjekterte boligsalg.
Ekspertområdene til Koren er i hovedsak Oslo og Bærum.

Koren har fokus på en grundig, metodisk eiendomsmegling som sikrer økt sannsynlighet for raskere salg og bedre salgspris. Han er entusiastisk til jobben og meget tilgjengelig for kunden. Oppfølgning er en av hans gode styrker, sammen med det å være tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen.

Thomas Koren har har et meget bredt kontaktnettverk av interessenter, samt en stor kundeportefølje bestående av fornøyde kunder.

Les mer