DJUPSJØEN

DJUPSJØEN

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 101.692,-
Totalpris 4.051.692,-
P-rom 128m2
Byggeår 1964
Soverom 6
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    544.420,-

Kort om eiendommen

Fantastisk familiehytte med 12 sengeplasser, meget velholdt. Flott turterreng med fin utsikt mot Gaustatoppen.

Høydepunkter

Familiehytte
6 soverom
Stor tomt
Dukkestue/uthus som kan innredes til et anneks med ekstra sengeplasser
Flott turterreng
God plass mellom hyttene
Kort vei til Norefjell alpinanlegg
11/2 time fra Oslo og Drammens regionen

Beliggenhet

Hytta ligger ved Djupsjøen 800 moh, 1 t 45 min fra Oslo. Flott utsikt mot Djupsjøen, vesle Listevatn, Gaustatoppen og øvrige fjellområder mot syd og vest. Fra hytta er det milevis med preparerte løyper i storslått natur. En liten biltur unna er Bøseter og Norefjell med 25 nedfarter fordelt på over 1000 høydemeter. Flotte tur og rekreasjonsmuligheter også om sommeren som flotte fotturer i fjellet, golfbane ved Krøderen, fiskemuligheter, tilrettelagte sykkelveier og stier, hesteutleie etc.

Matrikkel

Gnr.143 Bnr.106 i Sigdal kommune

Adresse

DJUPSJØEN
3359 Eggedal

Prisantydning inkludert omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))

Mer om eiendommen

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
89 370,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
101 692,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 051 692,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 2 623,75 pr År
Biovac - Service og kjemikalier halvårlig betaler kr. 2089,- kr 4178,- pr år.
Brøytekostnader for den private veien for vinteren 2017/2018 kr 3125,- pr år.

Fasade
Stue med fin peis

Årsavgift Djupsjøveien (Nareveien ) kr 750,- pr år.
Djupsjøen vel medlemskontgent kr 250,- pr år.

Eiendomsskatt utgjør kr 4800,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Kommunale avgifter

Kr. 2 623,75 pr År Renovasjon og slamtømming

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt utgjør XXXX pr år.
Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 135 kvm, Bruttoareal: 153 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt ihht takstmannens målinger og ikke kontrollert av megler.

Boligen har 6 soverom.

Type eiendom

Selveier, Hytte

Byggeår

Boligen ble oppført i 1964
Boligen er modernisert i ;modernisert.oppdrag¤

Energimerke

Energimerke for denne boligen er:

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 128 m2 som omfattes av bad, gang, hall, kjøkken, stue 1, stue 2, vindfang 1, vindfang 2, 6 soverom og wc.
sekundærrom utgjør 7 m2 som omfattes av bod, tidligere utedo/bod.

Standard

Godt vedlikeholdt og innholdsrik familiehytte.

Kjøkkeninnredning i heltre med malte profilerte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse. Benkeplater i eik med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Integrerte hvitevarer fra Miele bestående av keramisk koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Overflater:
Hovedsakelig pene slipte og mørkbeisede/mattlakkede furugulv. Skiferfliser i vindfang i nyere del og hall. Ubehandlet furugulv i bod/do.
Mørkbeiset og malt furupanel på vegger.
Panelte himlinger som er hvitmalte, mørkbeisede (stue) samt noe ubehandlet. Nye malte plater og synlige bjelker. Skråhimling i stue og kjøkken i nyere del. Takhøyden i stuen er målt til ca 4,1 m.

Bad:
Baderomsinnredning med underskap og overskap. Heldekkende servant. Speil og lysarmatur montert over servant. Gulvmontert wc. Dusjkabinett. Gulv flislagt med skiferfliser. Panelte vegger som er malte. Panelt himling med downlights.

WC: Baderomsinnredning med underskap og overskap, heldekkende servant. Speil og lysarmatur over servant. Gulvmontert wc. Gulv som er flislagt med skiferfliser. Malt panel på vegger.

Byggemåte

Hytta er oppført i to omganger. Opprinnelig del er oppført ca 1964. Tilbygg fra ca 2004
Den eldre delen er oppført på ringmur i betong. Antatt fundamentert på fjell. Begrenset tilgang under den eldre del. Krypkjeller har god lufting.
Nyere del er oppført på støpt og isolert betongplate på grunn.

Forblendet med skifer. Eldre del: Bindingsverk antatt isolert med mineralull, hvilket er normalt for denne type konstruksjon. Nyere del i reisverkskonstruksjoner og isolert bindingsverk. Stående tømmermannskledning som er beiset. Nyere koblede vinduer i hele hytta, både ny og gammel del. Antas fra da tilbygget ble oppført, ca 2004. Eldre del. Ytterdør og stalldør i tre fra byggeår. 1964. Nyere del. Ytterdør og stalldør fra byggeår. 2004. Sikkerhetslåser i alle dører. Malte trefyllingsdører i furu. Glassdører mellom hall og stue i den nyere delen. Saltak i trekonstruksjon tekket med trebord som antas å være tjære-/eller kreosotbehandlet. Takrenner, nedløp og beslag i plastbelagt stål. Utenfor eldre del, hellelagt markterrasse på ca 15 kvm. Delvis overbygget. Utenfor nyere del, markterrasse/treplanting på ca 30 kvm.

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Eiendommens tilstand

I henhold til takstmanns tilstandsrapport har følgende fått tilstandsgrad 2 eller 3:

Overnevnte tilstandsgrad kan innebære nødvendig utbedring, se tilstandsrapport med takstmanns kommentarer. Det gjøres oppmerksom på at tilstandsgrad 1 ikke er kommentert her, men kun fremgår av vedlagte tilstandsrapport.

Bebyggelse

Ligger i hyggelig hytteområde på Djupsjøen. God avstand mellom hyttene.

Tomt

Eiet tomt: Ca 2 mål.
Tomten er ikke målt opp, så arealet er et ca areal.
Opparbeidet gruset gårdsplass.

Stor terrasse eller snaturtomt.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass..

Oppvarming

Elektrisk panelovner. Varmekabler i vindfang og hall i nyere del samt på wc og bad. 200 liters varmtvannsbereder fra 2003, plassert på badet.
Eldre del: Murt peis i stue med pusset og malt omramning. Peisovn i gang.
Nyere del: Stor murt peis med pusset og malt overdel. Sidefelt i murt natursten/skifer.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene.

Hyggelig spisestue

Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen

Kommunen har legalpant i eiendommen i hht lov om pant § 6-1. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. Forpliktelsen(e) vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Eier

Wenche Albjerk

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr 544 420 per
Formuesverdi som sekundærbolig kr per

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Konsesjonsplikt

Eiendommen er underlagt regler om konsesjon, som medfører at egenerklæring om konsesjonsfrihet må utstedes.

Odelsrett

Ingen

Forbehold

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Boligselgerforsikring

Boligselgerforsikring er tegnet av eier og egenerklæring er vedlagt. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingsloven § 3-10.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen bygningsforsikring og innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler kr. xxx,- inkl mva i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 9.900,-, visninger kr 2.500,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og tilrettelegging 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca kr. ,- inkl mva.

Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke kr 14.900,-og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Vika
Postboks 1613 Vika, 0119 OSLO
0119 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 998387361

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer