Dronning Eufemias Gate 22

Dronning Eufemias Gate 22

Prisantydning 6.950.000,-
Omkostninger 190.654,-
Totalpris 7.140.654,-
P-rom 72m2
Byggeår 2013
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Torsdag 23. mai
  Kl. 17.30 – 18.30

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.967,-
 • Ligningsverdi
  1.256.360,-
 • Energimerke
  B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Meget tiltalende 3-roms selveier i 9. etasje med god standard, sydøstvendt balkong, garasje* og felles takterrasser.

Høydepunkter

Velkommen til Dronning Eufemias Gate 22 på Barcode - Bo rett ved fjorden! Meget attraktiv og tiltalende 3-roms selveierleilighet fra 2013 med god intern beliggenhet i 9. etasje. Leiligheten har sydøstvendt balkong på hele 16 kvm. Balkongen oppleves som luftig med utsyn mot Ekebergåsen. Beboerne disponerer også felles takterrasse med nydelig fjordutsikt og sol fra morgen til tidlig kveld. Det er mulighet til å kjøpe garasjeplass i underliggende anlegg for kr. 750 000,-

Innvendig fremstår leiligheten som lys og luftig med gode materialvalg. Gjennomgående god standard på overflater, innredning og utstyr. Oppbevaringsplass i boligen og kjellerbod.

Leiligheten har en meget attraktiv, sjønær og urban beliggenhet i den nye bydelen i Bjørvika langs Barcode.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv, sjønær og urban beliggenhet i den nye bydelen i Bjørvika langs Barcode. Et helt nytt nabolag begynner å ta form med boliger, butikker, restauranter, serveringssteder, kontorbygg, kunst og kultur av høy klasse. Leilighetens nærhet til vannet gjør det til et nydelig sted å bo, hvor man enkelt kan ta seg en svømmetur i sjøen, nyte kveldssolen fra takterrassen, vandre langs havnepromenaden, besøke en fortauskafè eller oppsøke det brede spekteret av kulturopplevelser området byr på.

Langs Barcode er det flere restauranter som Vaaghals, Nodee Barcode og Nodee Sky. Flere cafeer, butikker og treningssenter finner du også her. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Barcode.

Elsker du å bade, er det kort gangavstand til Sørenga Sjøbad som er blitt kåret av The Guardian til en av de ti beste sjøvannsbassengene i Europa.

Ferdes du med kollektive transportmidler, har du gangavstand til Norges beste kollektivknutepunkt, Oslo S.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler