DYNA BRYGGE 3

DYNA BRYGGE 3

Prisantydning 12.250.000,-
Omkostninger 332.342,-
Totalpris 12.587.478,-
P-rom 122m2
Byggeår 2013
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Christer Holmen

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  6.608,-
 • Fellesformue
  77.220,-
 • Fellesgjeld
  5.136,-
 • Ligningsverdi
  2.608.374,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Delikat og romslig 3-r (122 m²) mot sjøen m/nydelig utsikt og sen kveldssol. Heis, peis og 2 solrike balkonger. Garasje*

Høydepunkter

- Attraktiv beliggenhet
- Kjøkkeninnredning fra Kvänum
- 2 romslige soverom
- Hovedsoverom med tilknytning til eget baderom
- Begge soverom med utgang til balkong
- Bad 2 med vaskerom innenfor
- Stor stue med åpen kjøkkenløsning
- Balansert ventilasjon
- Store vindusflater og sjøutsikt
- Gasspeis i stuen

Beliggenhet

Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum i forlengelsen av Aker Brygge, og er en del av Bydel Frogner.

Maritime og meget gjennomførte omgivelser. Eiendommen ligger et stenkast fra The Thief, badebrygge, badestrand, diverse kunstmuseer og meget gode restauranter. I tillegg ligger Thief Spa i umiddelbar nærhet hvor man har anledning til å tegne medlemsskap som gir fri tilgang til treningssenter og spaavdeling. En spasértur rundt Tjuvholmen gir deg "en reise" i europeisk, moderne arkitektur. Arkitekturen er variert og mange arkitekter har vært engasjert. Ca. to tredjedeler er boliger og resten næringslokaler. Unik arkitektur, spennende miljø og representative uteområder er særtrekk for området. Det er anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset. Leiligheten ligger sentralt til, et stenkast fra Oslos kulturattraksjon - Astrup Fearnley museet, opplevelsessenteret og skulpturparken, tegnet av en av verdens mest anerkjente og ettertraktede arkitekter; Renzo Piano, samt flere av byens beste restauranter.

Tjuvholmen er et bilfritt område der trafikk og parkering foregår under bakkenivå. Noen minutters gange til 21-bussen og ca 4-5 min gange til bytrikk (nr 12). Ca 10 min spaséravstand til Nationaltheatret med bl.a. alle t-baner og flytog.

Et rikt utvalg av bymessige servicetilbud og svært gode shoppingmuligheter på Aker Brygge.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 19 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 16 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 2000 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder Sem & Johnsen.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.