Dyrefaret 25

Dyrefaret 25

Prisantydning 4.300.000,-
Omkostninger 117.722,-
Totalpris 4.417.722,-
P-rom 66m2
Byggeår 1957
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.500,-
 • Fellesformue
  9.745,-
 • Ligningsverdi
  799.325,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

VISNING AVLYST - BUD GITT DIREKTE TIL SELGER

Høydepunkter

- Uinnredet kjellerareal på 57 kvm
- Direkte utgang til stor hage
- Veranda på 11 kvm
- Gode solforhold
- Grenser mot grøntareale
- Blindvei
- Barnevennlig
- Kort vei til Hosle skole
- Peisovn
- Lekkert bad fra 2013
- Parkering
- Flytt rett inn!

Beliggenhet

Svært attraktiv, rolig og barnevennlig beliggenhet innerst i blindvei på Hosle.

Gangavstand til flere barnehager og skoler og foruten Hosle skole finner du blant annet den Internasjonale skolen på Bekkestua, Steinerskolen på Grav og NTG. Flere dagligvarebutikker i nærheten.

Det er gangavstand til Østerås T-banestasjon. T-banen (linje 2) tar deg raskt til Majorstuen ( 16 minutter ) og Oslo sentrum. Busstopp rett i nærheten med direkte buss til Sentrum og flybuss til Gardermoen. Det går jevnlige bussavganger til Bekkestua Busstasjon, som er et knutepunkt for all offentlig kommunikasjon i Bærum. Her finnes det T-bane og busser som tar deg både østover mot Oslo og vestover mot Sandvika. For mer info: www.ruter.no

Boligen har en perfekt beliggenhet for rekreasjon og turer hele året med kort vei til idylliske Sauejordet, som er et yndet turområde både sommer og vinter. 5 minutter å gå til Hosle skole og Hoslebanen som har både skøyte- og fotballbane.
Det er lett adkomst til Bærumsmarka med fantastiske turmuligheter. Det finnes flere fotballbaner, golfbaner, tennisbaner, svømmehall m.m. I vinterhalvåret finner du langrennsløyper på jordene ved Haga og ved Fossum skianlegg som har lysløyper og skiskytteranlegg, samt fotballbaner (kunstgress) og lekeområder for barna. Kolsåsbakken og Tryvann Vinterpark ligger kun en kort kjøretur unna og tilbyr alpinbakker for store og små. Turvei og store friarealer finner du rett utenfor døren.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer