ECKERSBERGS GATE 39

ECKERSBERGS GATE 39

Prisantydning 3.800.000,-
Omkostninger 104.112,-
Totalpris 3.915.217,-
Byggeår 1896
Boligtype Kontorlokale
Eierform Eierseksjon
Solgt

Linda Klokk

Eiendomsmegler MNEF/Advokat/Partner

Megler: Linda Klokk

Kort om eiendommen

FROGNER Pen næringseksjon med god standard og attraktiv beliggenhet. Egen inngang fra gateplan. Kjøkken/bad fra 2008.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Frogner, godt tilbaketrukket i rolig gate, men samtidig med alt i umiddelbar nærhet. Området kan by på et mangfold av koselige kaféer, restauranter og forretninger. Få minutters gange til Frognerparken og offentlig kommunikasjon i Frognerveien (trikk) og på Frogner plass (buss).

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 1359 per mnd og evt. eiendomsskatt.

Innhold

Resepsjon med kakkelovn. 2 behandlingsrom som er satt opp med lettvegger. Heldekkende flislagt gulv med varmekabler intakt under lettvegger. Kjøkken med spiseplass. Dusjbad/wc med varmekabler.

Kjellerbod ca. 6 kvm medfølger.

Standard

Hyggelig næringslokale med god vinsduseksponering på Frogner. Egner seg til kontor, forretning, showroom mv. Det benyttes i dag som klinikk for klassisk kinesisk medisin. Lokalet holder en god standard med tapetserte overflater, flislagte gulv med varmekabler og kakkelovn i oppholdsrommet. Tidligere har bl.a. kakkelovnsmakeriet holdt til her. Lokalet ble pusset opp i 2008 med nytt kjøkken og bad, samt overflater. Det er gjennomgående og innbydende med luftig takhøyde på 3.16 m i hoveddelen, og 2.98 m i kjøkken / baderomsdelen.

Lokalet inneholder også et kjøkken med spiseplass, laminat høyglans kjøkkeninnredning fra 2008. Varmtvannsbereder 120 liter (2008) i kjøkkenbenk.

Et romslig dusjbad / wc med servantskap og vegghengt wc, dusjnisje med dusjdør. Badet er pusset opp i 2008 og flislagt med varmekabler. Det er montert elektrisk vifte.

Gulv:
Fliser med varmekabler i resepsjon, behandlingsrom og bad.

Megler

Portrettbilde av Linda Klokk

Linda Klokk

Eiendomsmegler MNEF/Advokat/Partner

Kontakt Linda på e-post
lk@sem-johnsen.no

Kontakt Linda på telefon
92 08 90 27

Linda har gode forhandlingsegenskaper, lang fartstid i bransjen, høy faglig kompetanse og stor interesse for mennesker. Hun har masse energi og brenner for å ivareta kundens interesser på best mulig måte.

Bakgrunn:

• Jurist 2003 UiO, advokatbevilling 2006.
• Torbjørn Ek AS og Privatmegleren, partner i Sem & Johnsen fra 2013.
• Juridisk rådgiver i Norges eiendomsmeglerforbund.

Hun formidler både bruktboliger og nybyggprosjekt og har solid erfaring med eiendomssalg og transaksjoner.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.