EDDAVEIEN 14 D (T)

EDDAVEIEN 14 D (T)

Prisantydning 11.950.000,-
Omkostninger 83.722,-
Totalpris 12.033.722,-
P-rom 150m2
Byggeår 2018
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    723m2
  • Bruksareal
    190m2

Kort om eiendommen

HOLMEN/GRESSBANEN - Funkis enebolig under oppføring - Solrik takterrasse og hage - Dobbel garasje - Stille og barnevennlig

Beliggenhet

Stille og usjenert i attraktivt og barnevennlig område. Rikelig med tur og rekreasjonsfasiliteter i nærområdet. Holmendammen og turområder med skogsstier hele veien opp til Midtstuen og Holmenkollen. Her ligger Tryvann Vinterpark, VM skiløyper og ubegrensede turmuligheter- sommer som vinter. Det er også turstier ned til byen via Frognerparken og ned til sjøen via Smestaddammen og ut til Bygdøy. Gangavstand til Holmenenga busstopp (45-bussen) og Holmen stasjon og Makrellbekken (t-bane linje 5). Kort vei til flere dagligvarebutikker og butikksenter på Vinderen og Røa som byr på det meste av servicetilbud. Området har tilhørighet til Idrettsklubbene Heming, Ready og Njård som tilbyr et bredt spekter av fritidsaktiviteter for barn, ungdom og voksne. Gressbanen med fotballbane på sommerstid og kunstis vinterstid. Holmenkollen Tennisklubb og Njårds tennisbaner ligger i nærheten, SATS treningssenter i Njårdhallen. Helt nytt badeanlegg er akkurat åpnet på Røa Bad med stort Elixia treningssenter.
Vestre Aker bydel har et rikt utvalg av barnehager og skoler for alle trinn. Det er 6 barnehager innenfor en luftlinje på 700 meter. Av skoler nevnes Slemdal skole, Huseby skole, Hovseter Ungdomsskole, Vinderen skole, Ris Ungdomsskole, Persbråten videregående skole og Ullern videregående skole, samt Steinerskolen på Hovseter. Det bygges også helt ny barneskole på Holmen (ved Holmenkollen tennisbane) som åpner med 1. og 2. klasse høsten 2018.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter estimert til ca. 12 000,- per år. Fastsettes endelig av Oslo kommune ved ferdigstillelse.
Det er eiendomsskatt i Oslo. Ligningsverdi for eiendommen er ikke fastsatt, og derfor heller ikke beregningsgrunnlag for eiendomsskatt.
Sameiet består av 2 enheter, det vil ikke være felleskostnader utover eventuelle avtaler om snørydding av fellesarealer.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer