EDDAVEIEN 7A

EDDAVEIEN 7A

Prisantydning 9.000.000,-
Omkostninger 240.122,-
Totalpris 9.240.122,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    245.781,-

Kort om eiendommen

GRESSBANEN / HOLMEN - Flat boligtomt på 1170 kvm - Gode solforhold - Skjermet blindvei - Nabo til Vestre Holmen gård

Beliggenhet

En fredelig og attraktiv tomt innerst i blindvei. Svært barnevennlig beliggenhet. Nærområdet har i flotte parkområder ved Holmendammen og lett tilgjengelige turområder med skogsstier hele veien opp til Midtstuen og Holmenkollen. Her finner man Tryvann Vinterpark, VM skiløyper og ubegrensede turmuligheter - sommer som vinter. Det er turstier ned til byen via Frognerparken og ned til sjøen via Smestaddammen og ut til Bygdøy.

Gangavstand til Holmenenga busstopp (45-bussen) og Holmen stasjon og Makrellbekken (t-bane linje 5). Kort vei til flere dagligvarebutikker med Matkroken, Rema 1000, Joker Holmenhavna i Gaupefaret (langtid/helgeåpent), Landhandleriet supermarked samt kort avstand til butikksenter på Vinderen og på Røa som byr på det meste av servicetilbud.

Området har tilhørighet til Idrettsklubbene Heming, Ready og Njård som tilbyr et bredt spekter av fritidsaktiviteter for barn, ungdom og voksne. Gressbanen med fotballbane på sommerstid og kunstis vinterstid. Holmenkollen Tennisklubb og Njårds tennisbaner ligger i nærheten, SATS treningssenter i Njårdhallen. Helt nytt badeanlegg har åpnet på Røa Bad med stort Elixia treningssenter.

Vestre Aker bydel har et rikt utvalg av barnehager og skoler for alle trinn. Det er 6 barnehager innenfor en luftlinje på ca 700 meter. Av skoler nevnes Slemdal skole, Huseby skole, Hovseter Ungdomsskole, Vinderen skole, Ris Ungdomsskole, Persbråten videregående skole og Ullern videregående skole, samt Steinerskolen på Hovseter. Se vedlagte nabolagsprofil.

Kort beskrivelse av både gårdene og plassene, og hvor de lå:
Holmen kommer av gammelnorsk Holmvin. Vin betyr gressgang, og vin -gårdene kan tidfestes til 800-tallet. Gården var, som de øvrige som er nevnt, i middelalderen eiet av Hovedøya kloster. Den besto da av to bruk, nordre og søndre. Etter reformasjonen ble kirkegodset krongods, og i 1557 ble Holmen, som igjen var ett bruk eiet av lensmann Halstein Holmen.

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.