Edelløv 503 NY

Edelløv 503 NY

Prisantydning 9.390.000,-
Omkostninger 33.862,-
Totalpris 9.423.862,-
P-rom 127m2
Byggeår 2024
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

  • Bruksareal
    129m2

Kort om eiendommen

Edelløv, nær Asker sentrum - Nytt og påkostet rekkehus med 2 garasjeplasser, takterrasse og terrasse. Ferdig høsten 2024

Beliggenhet

Rett ved Asker sentrum utvikler nå Solon Eiendom en ny og grønn hageby med 68 familievennlige rekkehus i størrelser på 98, 127 og 147 kvm. Denne hagebyen har utbygger valgt å kalle Edelløv.

Edelløv vil bli en levende, grønn hageby, som forvandles med sesongene. På Edelløv har livskvalitet og materialkvalitet stått i fokus. Godt håndverk som føles godt å ta på og se på. Opplevelsen av noe ekte, solid og nøye gjennomtenkt. Små detaljer som gir stor mening. Grønne, frodige utearealer hvor harde flater er minimert. Natur som preger fellesarealene og rommet mellom livene i husene. Planter, blomster, gress og trær. Elementer som gir ro.

Asker trenger ingen videre introduksjon for de aller fleste. Kort sagt ligger Edelløv i sentrum, eller mer spesifikt 10 minutter unna Asker Stasjon, i gangavstand. Resten av verden er ikke langt unna den heller, med toget i sentrum som tar deg dit du vil - fort. Til jobb, venner og familie. Til Drammen, Oslo, Gardermoen eller Mauritius? Hvis toget ikke frister akkurat i dag så står bilen varm og klar i fellesgarasjen i kjelleren. Når du bor på Edelløv har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

I tilknytning til etableringen av Edelløv Hageby gjør utbygger flere oppgraderinger i området - til glede for både store og små - for Edelløvs beboere og naboer. Blant annet oppgradering med bedre stigningsforhold og belysning på gang - og sykkelveier, utvidelse og ny belysning av gang - og sykkelvei fra Kjonebråten mot Asker Sentrum, nytt fortau og belysning i Huldreveien, bevaring av kulturminner, for ikke å glemme en fin møteplass for hele nabolaget ved Bondivann, med ny ballplass, tuftepark og fotballbane.

Velkommen til rekkehus 503 på Edelløv!

Nytt og påkostet rekkehus under oppføring, som skal ferdigstilles i perioden 15. Juni til 15. September 2024. Oppdraget gjelder salg av kontraktsposisjon.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Edelløv 503 NY? Klikk her